Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Planray - älykäs sähkölämmitys

Referenssi

PLANRAY SKYTRACE
Planray on teollisuuden sähkölämmitysjärjestelmien asiantuntija. Lämmityksen säätimet ja -ohjaimet, joita Planray valmistaa, ovat luokkansa parhaita maailmassa. Tavoitteena on säästää teollisuusasiakkaiden lämmityskustannuksissa ja helpottaa lämmitysjärjestelmän ylläpitoa.

Viedäkseen sähkölämmityksen säätämisen ja monitoroinnin seuraavalla askelmalle teollisissa ympäristöissä, Planray ja Codemate löivät hynttyyt yhteen.

Avainsanoja: Asioiden internet / IoT, Teollinen Internet, Big data, M2M, pilvi

ETÄNÄ JA ENNAKOIDEN
Yhdistimme sähkölämmityssäätimet langattomasti kohteessa sijaitsevalle palvelimelle ja toteutimme web-teknologioilla verkkopalvelun jolla koko lämmitysjärjestelmää pystyy ohjaamaan etänä valvomosta.

Tämän järjestelmän tuotenimi on Skytrace Site ja sen päätarkoitus valvoa sähkölämmityksen tehokkuutta ja järjestelmässä olevien lämmityspiirien oikeaa toimintaa. Ennakoiva huolto on tehty mahdolliseksi ensimmäistä kertaa tällä alalla. Järjestelmä kerää pitkän aikavälin dataa eri komponenttien keskimääräisestä elinajasta ja yhdistää tämän tiedon älykkääseen hälytysjärjestelmään.

DATALLA VOITTOON
Uuden Skytrace Cloud web-palvelun avulla asiakasyrityksen johtajat voivat seurata yhtäaikaisesti usean teollisuusyksikön lämmitysjärjestelmän tehokkuutta ja toimivuutta.

Tämä kehittämämme pilvipalvelu on helppokäyttöinen käyttöliittymä siihen analysoituun big-dataan, jota järjestelmä kerää Skytrace Site palvelimilta eri yksiköissä.

Tämän tiedon avulla yritysjohdon on mahdollista nähdä erilaisten järjestelmäkokoonpanojen, prosessien, lämmityskaapeleiden ja muiden tekijöiden vaikutuksen sähkö- ja ylläpitokustannuksiin. Erilaisten komponenttien suorityskykyä pystytään vertailemaan objektiivisesti osana isompaa järjestelmää, joka mahdollistaa kokoonpanojen optimoinnin pitkän aikavälin säästöjen saamiseksi.


Suosittelija:

Halusimme valmistautua teollisen internetin vallankumoukseen. Askel seuraavalle teknologiselle tasolle teollisen sähkölämmityksen valvonnassa vaati laajaa osaamista, lähtien kenttälaitteiden käyttöliittymistä aina pilviympäristöihin saakka. Codemate otti haasteen vastaan ja toimitti projektin ammattimaisesti!

Toni Piirainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Planray Oy
Ajankohta: 2015 - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Korvanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus
Prosessiteollisuus

Teknologia

Linux
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IoT
Teollisuuden digitalisaatio
Teollinen internet
asioiden internet
esineiden internet
energiatehokkuus
M2M
AWS

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia