Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Planera valitsi Integralin Ennakoiva IT-palvelun

ReferenssiPlanera on rakennus- ja taloteknisen suunnittelun erikoistoimisto, joka tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisumalleja sekä suunnitteluun että rakentamiseen. Suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä, jolloin hankkeen kokonaisuus sekä laatu- ja kustannustavoitteet ovat kaikille yhteiset aina projektin alusta saakka.


Planeran toimistolla työskentelee kaikkiaan parisenkymmentä henkilöä erilaisissa tehtävissä. Asiantuntijaorganisaatiossa työasemien ja verkkoyhteyksien on toimittava häiriöttä ympäri vuorokauden, sillä lyhytkin käyttökatkos syö työtehoja ja hankaloittaa tehtävien organisointia. Planeralla huomattiin, että erilaisia työtä haittaavia teknisiä häiriötilanteita ilmaantui toistuvasti. Ongelmatilanteiden selvittely aiheutti paitsi vaivaa, myös jatkuvaa laskutusta palvelun tarjoajan puolelta.

Planera valitsi Integralin Ennakoiva IT-palvelun, joka on kustannustehokas ja kiinteästi hinnoiteltu täyden palvelun IT-tuki. Kokonaisvastuu infra- ja työasemaympäristöstä on Integralilla, joka tuo Planeran kaltaisen asiantuntijaorganisaation toimintaan vaivattomuutta, selkeyttä sekä taloudellisia säästöjä.

IT-ympäristöä seurataan ja arvioidaan häiriötilanteiden varalta ympäri vuorokauden ja mahdollisiin ongelmiin reagoidaan heti. Laitteiden ohjelmistopäivitykset hoituvat automaattisesti ja ohjelmistojen häiriötilanteet ovat hoidossa ennen kuin käyttäjä ehtii niitä vielä huomaamaan.

”Integral on asiantuntevan ja ystävällisen palvelun kumppani. Heidän kanssaan on ilo asioida.” Johanna Rauhala

Ennakoiva sisältää kattavan virustorjunnan sekä estää mahdollisten haittaohjelmien pääsyn Planeran ympäristöön. Lisäksi työasemien tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti pilvipalveluun. Integral Ennakoiva IT-paketin kuukausimaksu sisältää kaikki asiakastuki- ja HelpDesk-palvelut, jolloin Planeran henkilökunta saa mahdollisiin IT-kysymyksiin asiantuntevaa apua aina tarvittaessa joko puhelimitse, sähkäpostitse tai tarpeen mukaan lähitukena.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Planera Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Integral kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin Integral kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia