Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PJ Control

ReferenssiRäätälöity CRM-järjestelmä mahdollistaa proaktiivisen myyntityön ja tiedon läpinäkyvyyden asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Haasteita asiakastiedon hallinnassa

PJ Control on lähtenyt etsimään uutta CRM-järjestelmää, jotta he voisivat saada kaiken tärkeän asiakastiedon yhteen paikkaan. Teollisuusalalle useita erilaisia tuotteita toimittava PJ Control tunsi haasteita tiedon läpinäkyvyydessä, sillä moni työntekijä on usein yhteydessä samaan asiakkaaseen, jolloin asiakashistorian kirjaamiselle tarvittiin yhteinen paikka. Lisäksi tarjousten, liidien ja myyntidatan proaktiivinen seuranta oli hankalaa – tähän tarvittiin muutos.

Miksi Lime CRM?

1. Myyntitiimin tarpeisiin muokattu järjestelmä

Lime CRM on muokattu alusta asti PJ Controlin tarpeet huomioon ottaen. Toimintoja on voitu rakentaa olemassa olevan myyntiprosessin mukaisesti, jotta järjestelmä tukee sitä, eikä luo tarvetta kokonaan uusille käytännöille. Järjestelmässä on ainoastaan ne asiat, jotka ovat relevantteja ja joita käyttäjät tarvitsevat. Näin CRM-järjestelmässä navigointi on sujuvampaa ja käyttökokemus on parempi.

2. Sujuva kommunikaatio CRM-toimittajan kanssa

Asiakkuus Limellä alkoi datan hallitulla siirtämisellä vanhasta järjestelmästä uuteen Lime CRM:ään. Vain valikoidut tiedot tulivat mukaan, joten data saatiin siivottua turhasta ja huonolaatuisesta tiedosta.

Limen paikallisuus ja suomenkielinen palvelu on ollut plussaa monessa tilanteessa. Kommunikointi on helppoa ja nopeaa, eikä haasteiden kanssa tarvitse jäädä yksin. Kun kyseessä on toiminnan kannalta kriittinen järjestelmä, on lyhyt vastausaika ja nopea ongelmien ratkominen tärkeää.

3. Selainpohjainen CRM kentällä työskenteleville

PJ Controlin myyjät käyvät usein asiakaskäynneillä, joissa asiakkaille halutaan näyttää aikaisempaa myyntidataa. Myyntidata saadaan integraation avulla ERP:stä Lime CRM:ään, jolloin myyjien tarvitsee vain avata yksi järjestelmä dataa esitellessä. Tämä hoituu selainpohjaisesta Lime CRM:stä, jota voi käyttää millä tahansa laitteella. Myyjän työ kentällä helpottuu, koska muistiinpanoja tapaamisista ei tarvitse kirjata erikseen muistiin, vaan ne kirjataan suoraan Lime CRM:ään.

Hyödyt – mitä prosesseja CRM on kehittänyt?

Tarjousten ja liidien seuranta

Tarjoukset ja liidit lisätään CRM-järjestelmään, jolloin myyjien on yksinkertaista seurata ja reagoida niihin, eikä unohtumisia enää tapahdu. Lime CRM muistuttaa lähetetyistä tarjouksista, jolloin ne eivät jää roikkumaan ja myyjät muistavat proaktiivisesti kysyä niiden perään. Muistutusten uskotaan auttaneen siinä, että enemmän tarjouksia saadaan maaliin, sillä myyjät ovat nyt aktiivisempia.

ERP-järjestelmän integrointi CRM:ään

PJ Controlilla on käytössä Visma Nova ERP-järjestelmä josta saadaan myyntidataa Lime CRM:ään integraation avulla. Tieto päivittyy automaattisesti molempiin järjestelmiin, jotta myyjät säästyvät ylimääräiseltä manuaaliselta työltä ja CRM-dataa saadaan rikastettua myyntitiedoilla. Tämä helpottaa myyjien työtä, sillä he pääsevät käsiksi tärkeään ERP-dataan selainpohjaisella CRM-järjestelmällä esimerkiksi asiakaskäynneillä. Lisäksi myyntidata, kuten tilaushistoria, auttaa CRM:ssä työskenteleviä myyjiä ohjaamaan omaa tekemistä ja asiakaskontaktien priorisointia.

Tiedon läpinäkyvyys

Lime CRM:ssä seurataan asiakastapahtumia ja historiamerkintöihin kirjataan tärkeää tietoa, jotta kaikki asiakkaisiin yhteydessä olevat henkilöt ovat ajan tasalla. Aikaisemmin tietoa on voitu säilyttää henkilökohtaisissa sähköposteissa ja tiedostoissa, jolloin tiedon läpinäkyvyydessä oli haasteita. Nyt asiakkaat ovat tyytyväisempiä ja tuntevat itsensä tärkeiksi, sillä yhteyshenkilöt PJ Controlilla tietävät aina asiakkaan tilanteen ja mitä aikaisemmin on keskusteltu ja luvattu.

Suosittelija:

”Muutosprosessi Lime CRM:ään sujui kuin tanssi. Data siirrettiin hallitusti, jotta saimme vain haluamamme tiedot uuteen järjestelmään.”

Mikko Pokki, myyntijohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: PJ Control

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia