Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Piwekin digitalisaatiomatka kohti tulevaisuuden tuotantoyritystä

ReferenssiPuolalainen yritys Piwek Centrum Obróbki Numerycznej päivitti MONITOR G5:een vuonna 2021. Piwek lähti digitalisaatiomatkalle päämääränä hyödyntää MONITOR G5:en uusia kehittyneitä toiminallisuuksia. Tuotantoon haluttiin kaivattua tehokkuutta G5:en edistyneellä tuotannonsuunnittelulla. Myös tuotantokoneiden käyttöasteen optimointiin lähdettiin liikkeelle MONITORin koneintegraation avulla.

Maineikas perheyritys

Puolalaisen perheyrityksen laajasta palveluvalikoimasta löytyy ratkaisuja koneistukseen, hiontaan, kokoonpanoihin, pysyvämerkintöihin ja mittauksiin. Maineikas yritys on historiansa aikana rakentanut vaikuttavia asiakassuhteita kotimaisiin ja ulkomaisiin yrityksiin: rautatie-, kaivos-, paperi-, auto-, elintarvike-, hydrauliikka-, pneumatiikka-, kaasu- ja maatalousteollisuuksista.

”Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden metallituotteiden mekaaniseen erikoiskäsittelyyn. Meillä on asiakkaita täällä Puolassa sekä ulkomailla. Teemme yhteistyötä mm. saksalaisten, sveitsiläisten, ruotsalaisten, tanskalaisten, itävaltalaisten, belgialaisten, suomalaisten ja yhdysvaltalaisten yritysten kanssa. Liiketoimintamme fokus on laadukkaan palvelukokonaisuuden tarjonta. Vastuullisena työnantajana keskitymme suurimpaan voimavaraamme: työntekijöihimme. Heidän turvallisuus ja kehitys on meillä sydämenasia,” kertoo yhtiön varatoimitusjohtaja Mateusz Piwek.

Päivitys - luonnollinen jatkumo 

Piwek päätti ottaa kasvavan liiketoimintansa tueksi MONITOR G4:än vuonna 2016. Päivitys vuonna 2021 uusimman sukupolven MONITOR G5:een oli luonnollinen jatkumo kohti modernia itseohjautuvaa tuotantoyritystä. Liiketoiminnan digitalisoinnilla lähdettiin optimoimaan liiketoimintaprosesseja kokonaisvaltaisesti, jossa hyödyt haluttiin saada asiakkaille näkyviksi. Monitor G5:en edistyneet toiminallisuudet ovat tarjonneet tiedonkulkuun kaivattua sujuvuutta mikä on helpottanut työntekijöitä vastamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

Monitor G5:en uudet toiminallisuudet käyttöön

MONITORin uudesta visuaalisesta kojelaudasta ajantasainen tieto on helposti saatavilla kaikille käyttäjille. Johto ja tuotannon työntekijät pystyvät hyödyntämään kojelautaa ja seuraamaan tuotantokapasiteettia reaaliaikaisesti. MONITORin edistyksellinen tuotannonsuunnittelu helpottaa tasapainottamaan henkilöstön ja tuotantokoneiden kuormitusta tilauskannan vaihtuvuuden mukaan. Koneintegraation hyödyntäminen on automatisoinut tuotantokoneiden raportoinnin, mikä on vuorovaikutteisesti mahdollistanut myös optimoimaan koneiden käyttöasteen.

"Halusimme hyödyntää uusia toiminnallisuuksia, joita ei oltu kehitetty MONITOR G4: ään. Halusimme luoda omia lomakkeita sekä saada kokonaiskuvan liiketoiminnan tilasta visuaalisen kojelaudan avulla. Myös tuotannon tehokkuuden optimointi onnistuu helposti tuotannonsuunnittelun avulla", Mateusz Piwek sanoo.

Sujuva päivitys MONITOR G5:een

Päivityksen eri vaiheet ajoitettiin yrityksen eri osastoille, jotta päivitys ei vaikuttaisi niin vahvasti koko liiketoimintaan. Yksittäisten osastojen päivityksen jälkeen he pystyivät ottaa käyttöön uusia toiminnallisuuksia, joita he eivät olleet aiemmin hyödyntäneet.

Hyvän käyttöönoton suunnittelun ansiosta yksittäiset osastomme päivitettiin sujuvasti uuden sukupolven MONITOR G5:een. Kunkin osaston työntekijät pystyivät tarkistamaan eroavaisuudet ja verrata niitä nykyiseen versioon. Tämä oli erittäin hyödyllistä, koska kuten kävi ilmi, muutoksia ei tapahtunut vain käyttöliittymässä, vaan myös toiminnallisuuksissa, mikä vaati syvällisempää tutkimista ja vuorovaikutusta Monitorin ERP-järjestelmän asiantuntijoiden kanssa”, Mateusz Piwek sanoo.

Laatu ja toimitusvarmuus avaintekijät menestykseen

Laadukkaiden tuotteiden toimittaminen ajallaan on avaintekijä yrityksen menestykseen. Piwek vastaa 99,9-prosenttisesti asiakkaiden laatuvaatimuksiin ja toimitusvarmuus on 96-prosenttia.

"Monitor on virtaviivaistanut tarjousprosessiamme, tämä on nopeuttanut vastausaikaamme huomattavasti. Olemme pystyneet poistamaan monia päällekkäisiä tietokantoja”, Mateusz Piwek toteaa.

”Monitorin ansiosta olemme parantaneet tuotantosuunnitteluamme. MONITOR G5:en avulla saamme paljon paremman hallinnan koneidemme käyttöasteesta, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että voimme vastata asiakkaidemme vaatimuksiin paljon nopeammin." Mateusz Piwek sanoo.

1996 - Aloitti liiketoiminnan kotinsa autotallissa – lastenvaunujen runkojen valmistus.

1999 - Uudet tuotantotilat ja 13 jyrsintäkoneen hankinta

2010 - Piwekin asiakaskunnan kansainvälistyminen

2016 - MONITOR ERP:n käyttöönotto. Yrityksen 20-vuotisjuhla.

2021 - Päivitys Monitor G5:een

Monitor G5 - ERP-järjestelmä - valmistavalle teollisuudelle

Haluatko parantaa liiketoimintasi toimitusvarmuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor G5 ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen. 

Lue lisää: www.monitorerp.com/fi

Suosittelija:

Monitorin ansiosta olemme parantaneet tuotantosuunnitteluamme. Monitor G5:en avulla saamme paljon paremman hallinnan koneidemme käyttöasteesta, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että voimme vastata asiakkaidemme vaatimuksiin paljon nopeammin.

Mateusz Piwek, varatoimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Piwek Centrum Obróbki Numerycznej
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mateusz Piwek, varatoimitusjohtaja

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia