logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilvipohjainen HR-järjestelmä ei rajoita työntekoasi toimiston nurkkaan

BloggausKuluttajat ovat tottuneet siihen, että tarvittava tieto on helposti saatavilla. Tarkoittaapa se sitten verkkopankissa palkan tarkistusta palkkapäivänä, tai lempiravintolan aukiolojen nopeaa tsekkausta mobiilissa, sen täytyy tapahtua ajasta ja paikasta riippumattomasti. Nykyaikana esimerkiksi suurin osa Google-hauista tehdään mobiilissa. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto, jonne haun lopputuloksena päädytään, täytyy myös skaalautua sen laitteen mukaiseksi, millä kyseistä sivua tarkastellaan.

Nettisivujen ei tule sanella meille ehtoja, missä ja milloin niitä voidaan käyttää. Ennen hyväksyttiin, että tietojärjestelmät toimivat aamukahdeksasta iltaneljään. Sen jälkeen kone menee kiinni ja järjestelmä jää odottamaan seuraavaa työpäivää. Työntekijä ei pääse koskemaan siihen sitä ennen, vaikka tarve olisi. Tämän päivän kuluttajat eivät tällaisia rajoitteita salli, eikä pidäkään. Tietojärjestelmät ovat myös saatettava nykypäivään, ja tämä koskee myös HR-ratkaisuja.Vaadi HR-järjestelmältä enemmän

HR-järjestelmän tulee olla ajanmukainen. Työt eivät enää rajoitu toimistolle, vaan etätyöt ovat monessa työpaikassa mahdollisia, osassa jopa pakollisia. Työpiste on usein se, mikä sopii parhaiten juuri siihen hetkeen.

Otetaan esimerkki oikeasta elämästä: Työntekijä Liisa on sairastunut ja täyttää kotoa käsin poissaoloilmoituksen HR-järjestelmään. Esimies Paula tarkistaa ja hyväksyy alaisensa poissaoloilmoituksen itse olemalla vasta matkalla työpaikalle aamun ruuhkabussissa. Henkilöstöpäällikkö Tuomo päivittää aamupäivällä HR-järjestelmästä tuoreimmat poissaolotilastot iltapäivän johtoryhmän kokousta varten. Tieto kulkee siis näppärästi ilman manuaalista työtä järjestelmässä eteenpäin. Tämä ei vaadi sitä, että täytyy olla kirjautuneena työpaikan verkkoon. Järjestelmän käyttäminen onnistuu niin kotona omalla tietokoneella kuin vaikkapa kahvilassa kirjautumalla sen wifiin. Tai mitä parasta – HR-järjestelmä on aina mobiilissa mukana. Käden ulottuvilla. Nykyaikaisen henkilöstöhallintojärjestelmän tulee olla skaalautuva, jotta se palvelee käyttäjiänsä parhaiten.Selkeä käyttöliittymä ohjaa käyttäjäänsä

Mepcon selainpohjainen käyttöliittymä on suunniteltu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Sen käyttäminen on tehty käyttäjälle niin helpoksi, että ohjekirjasta ei tarvitse avata missään vaiheessa. Palvelumuotoilun voidaan nähdä onnistuneen, kun käyttäjä itse hahmottaa, kuinka järjestelmää käytetään ja miten erilaiset lomakkeet täytetään. Järjestelmän tulee siis ohjata käyttäjäänsä eteenpäin, jolloin myös sen käyttöaste organisaatiossa kasvaa. Onko mitään niin turhauttavaa kuin järjestelmä, jonka käyttö on hankalaa? Järjestelmän käyttöaste tulee olla 100 %, jotta siitä saadaan täysi teho irti. Se onnistuu vain silloin kun käyttöliittymä on selkeä.

Mepcon HR-järjestelmän web-työpöytä skaalautuu käytettävän laitteen mukaan, oli se sitten mobiili, tabletti tai tietokone. Jokaisessa laitteessa käytettävyyden täytyy olla helppoa ja loppuun asti mietittyä.

Onko teidän yrityksenne HR-järjestelmä päivitetty vuoteen 2017? Siinäpä mainio lupaus kuluvalle vuodelle.


Blogin kirjoittaja on Jenni Ylipahkala, joka työskentelee markkinointiasiantuntijana Accountor HR Solutions'ssa, entisessä Mepcossa. Työ markkinoinnin parissa on Jennin mielestä antoisaa, koska mikään työpäivä ei ole samanlainen ja joka päivä oppii jotain uutta.

Pinterest
Accountor HR Solutions Oy

Lisätietoja

Accountor HR Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Projektinhallinta

Omat tagit

Mepco HRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Accountor HR Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Siirry Accountor HR Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia