Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pikaopas sopimushallinnan pullonkaulojen ratkaisemiseen

BloggausSopimushallinta on useimmissa yrityksissä manuaalinen prosessi. Liiketoiminnan näkökulmasta sopimukset ovat kuitenkin äärimmäisen kriittisiä: ilman sopimuksia, ei usein ole liiketoimintaakaan. Sen vuoksi sopimusten hallintaan kannattaa panostaa ja sopimushallinnan prosessien laatuun kiinnittää erityistä huomiota.

Sopimushallintajärjestelmä yhtenäistää yrityksen sopimuskäytänteet

Sopimushallinnan haasteena on usein arkistointi, luonnosten hallinta, sekä sopimusten tietoturvallinen ja laadukas käsittely ja tuhoaminen. Sopimushallinnan työkaluilla eri työvaiheita voidaan digitalisoida, tehostaa ja osin jopa automatisoida. Sopimushallinnan ratkaisuilla kaikki yrityksen sopimukset saadaan samaan paikkaan ja niiden yhdenmukaisuus ja ajantasaisuus voidaan varmistaa.

Tehoton sopimushallinta on liiketomintariski

Tärkein syy, miksi yritysten täytyisi panostaa sopimushallintaan on kuitenkin se, että järjestelmän avulla yksikään sopimus ei pääty huomaamatta tai siirry seuraavalle sopimuskaudelle ilman, että asianomaiset tietävät siitä.

Ota yhteyttä tai lataa pikaopas halutessasi lisätietoja

Maksuttomassa sopimushallinnan pikaoppaassa tiedonhallinnan asiantuntijamme kertovat tarkemmin sopimushallinnan liiketoimintahyödyistä. Oppaassa avaamme yritysten tavallisimpia sopimushallinnan haasteita ja kerromme, miten sopimushallintajärjestelmällä vastataan niihin. Oppaan loppuun on listattu lisäksi askeleet sopimushallintajärjestelmän käyttöönottoon sen määrittelyvaiheesta työkalun käytön jalkauttamiseen.

Lataa maksuton sopimushallinnan pikaopas tästä >>

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia