Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

PiiMega® TimberPro -toiminnanohjausjärjestelmällä korvataan viiden tehtaan käytössä olevat kolme eri järjestelmää

ReferenssiThermory -konserniin kuuluvat Siparila Oy ja Suomen Lämpöpuu Oy ovat allekirjoittaneet PiiMega Oy:n kanssa sopimuksen PiiMega® TimberPro -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta. Hankkeen tarkoituksena on yhtenäistää Siparila Oy:n neljän tuotantolaitoksen ja Suomen Lämpöpuu Oy:n toiminnanohjausjärjestelmät. Hankkeen myötä Thermory Suomen tuotantolaitokset saavat huomattavia synergiaetuja esimerkiksi yhdenmukaisemman toimintatavan ja keskitetyn hankinnan kautta. Jokaisen yksikön toimintaa pystytään jatkossa seuraamaan ja ohjaamaan konsernitasolta lähtien.

Siparila Oy on Suomen johtava valmiiksi maalattujen sisustus- ja ulkoverhouspaneeleiden valmistaja, joka haluaa tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin. 

Suomen lämpöpuu Oy valmistaa lämpökäsiteltyä puuta ollen yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka on lämpökäsitellyt puuta teollisessa mittakaavassa. Globaalilla tasolla Thermory -konsernin yhteistuotanto on noin 160 000 m3 vuodessa.

PiiMega® TimberPro toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa sopimuskumppaneille monipuoliset työkalut mm. sahatavaran hankintaan, tuotannon ohjaukseen ja kannattavuuden seurantaan. Järjestelmän avulla parannetaan merkittävästi tiedonkulkua ja suoraviivaistetaan päivittäistä toimintaa. Monipuoliset raportointivaihtoehdot mahdollistavat entistä paremmin toiminnan seuraamisen ja suunnittelun myös konsernitasolla. 

”Haluamme varmistaa, että jatkossakin pystymme tarjoamaan alan parhaat tuotteet tyytyväisille asiakkaillemme. Laadukkaan tuotannon takaamiseksi myös käytettävien tietojärjestelmien pitää olla alan parhaat. Etsimme luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania, joka ymmärtää toimintaamme ja pystyy auttamaan toimintamme kehittämisessä. Luotamme siihen, että yhteistyössä PiiMegan kanssa ylitämme hankkeelle asetetut tavoitteet ja saamme käyttöömme toimivan ja aidosti kehittyvän tietojärjestelmän”, kertoo Juha Sojakka, Siparila Oy:n toimitusjohtaja.

”Yhteistyö Siparilan ja Suomen Lämpöpuun kanssa vahvistaa ajatuksemme siitä, että PiiMega® TimberPro soveltuu puun sahauksen- ja höyläyksen lisäksi myös moneen muuhun puun jalostamiseen liittyvään toimintoon. TimberPro helpottaa tuotannon suunnittelua ja tarjoaa työkalut tuotannon ohjaamiseen ja yksikkökohtaisen kannattavuuden seurantaan. Tuotantolaitosten käyttöön tuleva PiiMega® ForkLift -trukkisovellus varmistaa logistiikan toimivuuden niin raaka-aineen kuin valmiiden tuotteiden osalta” kertoo Antti Miettunen, PiiMega Oy:n metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Pinterest
Referenssin infoboxi
PiiMega Oy

Tiedot

Tilaaja: Siparila Oy & Suomen Lämpöpuu Oy
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili PiiMega kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin PiiMega kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PiiMega - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PiiMega - Muita referenssejä

PiiMega - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia