Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

PiiMega Oy toteutti Kastelli-talot Oy:lle räätälöidyn OmaKastelli-palvelun

ReferenssiKastelli-talot Oy on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman talomalliston, josta löytyy kaunis koti jokaiselle tontille, jokaiseen makuun. Muuttovalmis-kodeissa on lukuisia mahdollisuuksia asukkaiden toivomiin muutoksiin.

PiiMega Oy toteutti Kastellille vuonna 2016 räätälöidyn OmaKastelli-palvelun. OmaKastelli on rakennusalalla aivan uudenlainen digitaalinen työkalu, joka helpottaa asiakkaan arkea talonrakennusprojektin aikana. Kastelli-taloilla oli tavoite siirtää asiakaspalvelunsa nykyaikaan sekä parantaa asiakkaan ja yrityksen välistä kommunikointia. OmaKastellista tehtiin helppokäyttöinen ja monipuolinen palvelu, joka antaa heti vastaukset asiakkaita yleisimmin askarruttaneisiin kysymyksiin. Lisäksi Omakastelli helpottaa löytämään oman rakennusprojektin kaikki tarvittavat dokumentit ja tiedostot omasta arkistosta aina tarpeen tullen, jopa keskellä yötä! OmaKastelli-palvelun avulla asiakkaan on helpompi hahmottaa talonrakennusprojektinsa eteneminen ja projektinhallinta on helppoa ja vaivatonta.

Palveluun on rakennettu ainutlaatuinen aikataulujärjestelmä, jota seuraamalla asiakas tietää tarkalleen, miten talonrakennusprojekti etenee ja miten tehtävät jakautuvat asiakkaan, Kastellin ja tavarantoimittajien kesken. Rakentaja pystyy OmaKastellin kautta kuittaamaan omat tehtävänsä suoritetuiksi, keskustelemaan sisäisen chatin kautta asiakaspalvelun kanssa sekä tallentamaan palveluun kaikki taloon liittyvät tiedot ja dokumentit.

Dokumentointi-työkaluihin lukeutuu muunmuassa sisäinen kirjasto kaikille tarvittaville asiakirjoille, valokuva-albumi, remonttikirja sekä ainutlaatuinen materiaali- ja varustemuistio, jonne asiakas voi säilöä tiedot kaikista rakennusvaiheessa käytetyistä materiaaleista ja varusteiden vaihdettavista osista myöhempää käyttöä varten.

Talon valmistumisen jälkeen järjestelmä toimii asiakkaalle sähköisenä talokirjana, joka on mahdollista siirtää myös uudelle omistajalle. Talon valmistumisen jälkeen OmaKastellissa toimii myös huoltokalenteri, joka muistuttaa asiakkaita lähestyvistä huoltotoimenpiteistä vähentäen tehokkaasti arvaamattomia vikatilanteita ja korjaustarpeita.

Järjestelmä on täysin internet-pohjainen ja sen käyttöliittymäsuunnittelu on toteutettu mobiilikäyttäjiä ajatellen. Järjestelmä käyttää uusinta CakePHP sovelluskehystä, HTML5 tekniikkaa ja se tukee mm. mobiililaitteiden kameroita, mikä tekee valokuva-albumien käytöstä todella helppoa. Järjestelmään on toteutettu integraatioita n. 10 erilliseen järjestelmään. Mm. Microsoft Dynamics ja Zendesk.

OmaKastelli

Pinterest
Referenssin infoboxi
PiiMega Oy

Tiedot

Tilaaja: Kastelli-talot Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili PiiMega kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu
Webkehitys
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

PiiMega

Siirry yrityksen profiiliin PiiMega kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PiiMega - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PiiMega - Muita referenssejä

PiiMega - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut
Web-sovelluksen nykyaikaistaminen onnistuu, kun teknologiat valitaan huolella ja loppukäyttäjien tarpeet ovat selvillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia