logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

PiiMega Oy on toimittanut saha- ja metsäjärjestelmän Tiaisen Saha Oy:lle

BloggausKyvykkäistä sahateollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä tunnettu PiiMega on toimittanut järjestelmän Savitaipalelaiselle Tiaisen Saha Oy:lle. PiiMegan Oy:n kehittämä kokonaisvaltainen metsän ja sahan toiminnanohjausjärjestelmä on otettu käyttöön vuoden 2014 aikana. Tiaisen Sahalla on käytössään PiiMega® ForestPro, PiiMega® TimberPro sekä kuljetusten ja hakkuiden ohjausjärjestelmä PiiMega® LogPro.

PiiMegan toimittama PiiMega® ForestPro on metsäjärjestelmä, jolla voidaan tehostaa puun hankintaa, korjuuta sekä logistiikka.

Sahalle ja puunjalostajalle kehitetty PiiMega ® TimberPron avulla hallinnoidaan raaka-aineiden ostoja, tuotteiden myyntiä, varastoja sekä tuotantoa. TimberPro:hon on kehitetty innovatiiviset optimointiominaisuudet, jolla sahan tuotannonsuunnittelija pystyy maksimoimaan raaka-aineesta saatavaa arvoa. PiiMegan metsä- ja sahajärjestelmä on integroitu toisiinsa, jolloin asiakkaalla on täydellinen näkyvyys jalosteiden myynnistä aina kannolle asti.

“PiiMega® ForestPro:lla hankintaesimies voivat suunnitella ostot, hakkuut sekä liittää tarvittavat tiedot suunnitelmiin. Saman putken toisessa päässä on valmiit jalostetut tuotteet tilauksilla. Järjestelmä mahdollistaa näkyvyyden jalosteesta aina tienvarteen, sekä toisin päin, jolloin koko tuotantoketjun kokonaisvaltainen optimointi on mahdollista.”, kertoo Antti Miettunen, PiiMega Oy:n puu- ja metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Tiaisen sahalla oli aiemmin käytössä useita eri järjestelmiä. PiiMega Oy:n metsäteollisuuden kokonaisratkaisulla Tiaisen Saha Oy pääsi eroon useista osajärjestelmistä. “Nykyaikainen integroitu toiminnanohjaus mahdollistaa hankinnan ja sahauksen suunnittelun aivan uudella tasolla sekä yhtiön raaka-ainevirtojen kokonaisvaltaisen optimoinnin.” Toimitusjohtaja Tero Tiainen, Tiaisen Sahalta havainnoi.

Lisätietoja:
PiiMega Oy Antti Miettunen +358 40 5467 283, antti.miettunen@piimega.fi
Tiaisen Saha Oy Tero Tiainen + 358 500 658 990, tero.tiainen@tiaisensaha.fi

PiiMega Oy on Oululainen vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele ja toteuttaa asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistotuotteita. PiiMegan liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,9 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 35 IT-alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyöstä sekä vankka toimialaosaaminen.


Tiaisen Saha Oy on pitkään toiminut perheyritys Savitaipaleella. Nykyaikaiset tuotantolaitokset mahdollistaa joustavan asiakastuotteiden valmistuksen. Tiaisen Saha Oy käyttää laadukasta Etelä-Karjalan puuta.

Pinterest
PiiMega Oy

Lisätietoja

PiiMega Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

puunjalostus
sahateollisuus
saha

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Siirry yrityksen profiiliin Siirry PiiMega Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PiiMega - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PiiMega - Muita referenssejä

PiiMega - Muita bloggauksia

Siirry PiiMega Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia