Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää

ReferenssiPihlajalinna tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja ympäri Suomea. He rakentavat palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas.

Emme tee töitä asiakkaalle vaan asiakkaan kanssa


Olemme osana Pihlajalinnan omaa digitiimiä kehittäneet heidän verkkopalveluitaan kuten ajanvarausta ja Oma Pihlajalinna -palvelua. Tärkeä lähtökohta on ollut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen. Asioita vietiin eteenpäin Pihlajalinnan oman toimintatavan mukaan, jolloin olimme luonnollinen osa heidän tiimiään.

Fraktion tapa tehdä istui Pihlajalinnan arvoihin

Hanke käynnistettiin osaltamme hyppäämällä liikkuvaan monitoimittajajunaan. Hätäapu muuttui pian kaikenkattavaan ja pitkäjänteiseen ohjelmistokehitykseen ja suunnitteluun, joka kattaa niin frontend, backend, kuin devops ja natiivipuolen kehitystyötä, sekä visuaalisen ilmeen suunnittelua. Kehitimme myös analytiikkaa ja täten bisnespuolen läpinäkyvyyttä. Kriittisten ajanvaraus- ja potilastieto-osioiden lisäksi edistimme perinteisempää staattisen sisällön julkaisumenetelmiä ja integraatioita. Terveysalan järjestelmät vaativat ymmärrystä integraatioiden kehittämisestä, ja ponnisteluja etenkin potilastietojen turvallisuuden varmistamiseksi.

Sovelluskehityksen ja -ylläpidon lisäksi tapanamme on myös ohjata työn tekemistä kullekin asiakkaalle sopivaan suuntaan, ja yksi vastuualueistamme on täten myös työtapojen ja työympäristön kehittäminen. Koska järjestelmän loppukäyttäjiä ovat niin terveyspalvelujen asiakkaat, lääkärit, markkinointikoneisto ja hallinnolliset henkilöt, on tekemisessä huomioitava useita lähtökohtia, erilaista osaamista ja työskentelytapoja. Tavoite on kuitenkin kaikilla sama: terve loppuasiakas.

Suosittelija:

Yhdessä on hyvä tehdä töitä, koska Fraktion tapa tehdä töitä istuu niin hyvin Pihlajalinnan arvoihin: eettisyyteen, ennakkoluulottomuuteen ja energisyyteen. Etenkin eettisyys näkyy siinä että ette ajattele omaa etuanne vaan olette tosi asiakaslähtöisiä. Teidän aloitteestanne usein nostetaan esille asioita, jotka olisi meidän kannaltamme kannattavaa tehdä.

Tarja Niinisalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fraktio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pihlajalinna Oyj
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jesse Peurala

Lisätietoja

Yritysprofiili Fraktio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React
Javascript
Linux

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

React
webdesign

Siirry yrityksen profiiliin Fraktio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fraktio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fraktio - Muita referenssejä

Fraktio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia