Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pieksämäki puhdilla pilveen

Referenssi Pieksämäen kaupungin pilvisiirtymä alkoi O365-käyttöönotolla Kuntien Tieran sopimuksen kautta. Oma Exchange 2003 oli tullut tiensä päähän ja Lync-ratkaisuille oli tarvetta. O365 oli vuonna 2012 jo tulossa kovaa, päätös lähteä kehittämään pilvistrategiaa lähti siitä.


- O365 käyttöönoton jälkeen ryhdyimme toden teolla miettimään uusia ratkaisuja. Onrego tuli kuvioihin mukaan 2014 alkuvuodesta SCCM-projektin myötä. Koska olimme jo osittain pilvessä Officen myötä, oli luontevaa lähteä miettimään muitakin pilviratkaisuja, kertoo Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija Pieksämäen kaupungin tietohallinnosta.

Pilvestä puhtia toimintaan

Pilvessä ollaan jo aika tehokkaasti. Pieksämäellä on omia on-premise-ratkaisuja, koska tällä hetkellä niitä on vielä kustannustehokkaampaa pyörittää omasta konesalista. Onregon kautta uusiittiin kuitenkin varmistusjärjestelmät ja rakennettiin Veeam-ratkaisu sekä Hyper-V-klusteri, joka pyörittää noin 80% omista palvelimista.

- Haimme pääasiassa joustavuutta ratkaisuihin. Kustannustehokkuus ja toimintavarmuus olivat meille myös hyvin tärkeitä. Meillä on käytössä Azure Site Recovery, joka varmistaa palveluiden varman saatavuuden Pieksämäen noin tuhannelle työntekijälle ja opetustoimen käyttöön. Oppilaitoksilla on oma O365 for education, joka pyörii täysin ylläpidettynä 100% virtuaaliympäristössä, kertoo Karjalainen.

Konsultointi kannattaa

Oma IT-henkilökunta on kouluttautunut pilvisiirtymän yhteydessä ja omia IT-resursseja on jopa saatu vähennettyä.

- Onregon konsultit ovat olleet luotettavia ja aikataulut ovat pitäneet. Tavoitettavuus on ollut huippuluokkaa. Tukipalvelut pyörivät erinomaisesti. Kerrankin kumppanin kanssa ei ole ollut suurempia haasteita, projektit ovat edenneet kivuttomasti ja ne on suunniteltu hyvin, Aapo kiittelee.

Tulevaisuuden näkymät

- Palvelutaso on tällä hetkellä kohdillaan, meillä ei juuri nyt ole mitään erityisempiä uusia tarpeita. Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä, kertoo Karjalainen.

- Kaupunki joutuu tekemään hankinnat kilpailutuksen kautta. Olen erittäin tyytyväinen, että Onrego on kilpailutuksen myötä yhteistyökumppanimme Microsoftin pilvipalveluissa seuraavat kolme vuotta, kertoo Karjalainen. – Omasta konesalista emme todennäköisesti ihan heti luovu, mutta Azuren käyttö tulee varmasti lisääntymään. Odotan mielenkiinnolla, mitä pilvestä jo vuoden päästä on mahdollista tehdä, Aapo visioi.Haastattelussa Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija, Pieksämäen kaupungin tietohallinto

Suosittelija:

"Onregon konsultit ovat olleet luotettavia ja aikataulut ovat pitäneet. Tavoitettavuus on ollut huippuluokkaa. Tukipalvelut pyörivät erinomaisesti. Kerrankin kumppanin kanssa ei ole ollut suurempia haasteita, projektit ovat edenneet kivuttomasti ja ne on suunniteltu hyvin. Palvelutaso on tällä hetkellä kohdillaan, meillä ei juuri nyt ole mitään erityisempiä uusia tarpeita. Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä." Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija, Pieksämäen kaupungin tietohallinto

Aapo Karjalainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Onrego Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pieksämäen kaupunki
Ajankohta: 2014 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kenneth Haapala

Lisätietoja

Yritysprofiili Onrego kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Onrego kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onrego - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego - Muita referenssejä

Onrego - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia