Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pidä Saaristo Siistinä

ReferenssiPidä Saaristo Siistinä ry huolehtii Suomen merialueiden, sisävesien, rantojen ja saariston puhtaudesta. Yhdistyksen tavoitteena on muun muassa edistää ja löytää ratkaisuja ympäristöystävälliseen vesillä liikkumiseen. PSS ry:n toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti sekä Ahvenanmaa. Poutapilvellä on ollut kunnia tukea tätä tärkeää työtä jo pitkälti toistakymmentä vuotta ja vastasimme myös PSS:n tuoreimmasta sivustouudistuksesta ja siirrosta WordPress-alustalle.

Tekninen toteutus on laaja. Sivusto sisältää sadoittain artikkeleita ja sivuja, joissa käytössä monipuolisesti asiakaskohtaisia sisältölohkoja. Oma sisältötyyppi on rakennettu yhteystietoja varten. Yhdistyksen käyttämästä CRM-järjestelmästä on integroitu jäsenlomake palveluun. Kieliversioita on kolme. Projektin aikana toteutettiin myös uutissisältöjen migraatio vanhasta verkkopalvelusta.

Toteutimme projektissa myös verkkokaupan WooCommercella. Verkkokaupassa ei kuitenkaan myydä tuotteita tai palveluita vaan annetaan kuukausi- tai kertalahjoituksia ja valitaan lahjoitusvarojen kohdentaminen. Lahjoitukset on integroitu Paytrailiin, jotta lahjoituksen voi tehdä mahdollisimman laajoilla maksutavoilla. Näin myös lahjoituskokonaisuuden hallinta tapahtuu kätevästi samasta ylläpitokäyttöliittymästä.

Suunnittelimme raikkaalle ja mielenkiintoiselle sivustolle muutamia mielenkiintoisia ulottuvuuksia, kuten esimerkiksi hieman harvinaisemmin nähdyn valikkoratkaisun ja animoimme yhdistyksen logon sisältämään hieman liikettä.

Suosittelija:

Veera Säilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pidä Saaristo Siistinä
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia