Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Philipsille luotettava partneri Innokas Medicalista

Referenssi

Philips kokee Innokas Medicalin luotettavana partnerina

Royal Philips on monialainen teknologiayhtiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-liiketoiminta-alueilla. Philipsin pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Suomeen Philips Oy perustettiin jo vuonna 1924. Konsernin palveluksessa Suomessa työskentelee tänä päivänä yhteensä n. 250 henkilöä.

Vantaalle sijaitsee Philipsin MR Therapy -yksikkö, joka on osa Philips Healthcaren maailmanlaajuisia Magnetic Resonance ja Oncology -toimintoja. Suomen yksikkö keskittyy parempien syövän hoitomenetelmien kehittämiseen. Suomessa on kehitetty tekniikoita, joiden avulla ultraäänihoito ja sädehoito voidaan kohdistaa tarkasti – jopa yhtäaikaisesti – magneettikuvauksen avulla. Ultraäänihoidoissa kudoksen lämmittäminen ja lämpötilajakauman mittaaminen samanaikaisesti mahdollistavat hoitojen tekemisen ilmain leikkauksia. Magneettikuvaus antaa tarkkaa tietoa, jonka avulla sädehoito voidaan suunnitella huolella.Näin voidaan saavuttaa parempia hoitotuloksia. Tämä mahdollistaa suuremman tarkkuuden hoidon kohdistamisessa, mistä on merkittävää etua syövän hoidossa

 

Innokas Medical on toiminut Philipsin Vantaan yksikön yhteistyökumppanina sädehoitoon liittyvän magneettikuvantamisen tuotekehityksessä. Perinteisesti sädehoidon suunnittelu on tehty CT- eli tietokonetomografiakuvan perusteella. CT-kuva ei kuitenkaan riittä syöpäkudoksen tai pehmytkudoksen visualisointiin, missä puolestaan MR- eli magneettikuvaus toimii erittäin hyvin. CT-kuvia tarkemmilla MR-kuvilla voidaan esimerkiksi saavuttaa parempia hoitotuloksia ja luoda tarkoituksenmukaisempia sädehoitosuunnitelmia. Philipsin Vantaan MR Therapy yksikön johtaja Jarmo Ruohosen mukaan Innokas valittiin partneriksi tuotekehitysprojektiin erityisesti Innokkaan osaamisen ja vankan kokemuksen vuoksi. Ruohonen kokee yhteistyön palvelevan sekä Innokasta että Philipsiä.

”Innokkaalla on kokeneita suunnittelijoita, jotka ovat olleet mukana monissa erilaisissa lääkintälaitteiden kehityshankkeissa. Saamme yhteistyön kautta uusia katsantakulmia ja kokemusta käyttöömme – yhteistyö Innokkaan kanssa tuo siis meille sellaista uutta osaamista, mitä meillä itsellämme ei välttämättä talossa ole. Toisaalta uskomme myös Innokkaan oppivan meiltä ja meistä, mikä saattaa nopeuttaa tulevia hankkeitamme, joissa omat resurssimme eivät välttämättä ole riittäviä. Erityisen tyytyväisiä olemme Innokkaan asiantuntijuuteen mekaniikkasuunnittelussa, säteilyfysiikassa sekä luotettavuustestauksessa”, Ruohonen kertoo.

Innokkaan ja Philipsin välinen yhteistyö on toiminut Ruohosen mukaan moitteettomasti. Erityisesti hän haluaa nostaa esiin Innokkaan joustavan toiminnan sekä ammattitaitoisen henkilöstön.

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Innokkaan kanssa. Innokas on luotettava suomalainen partneri. Pystymme sopimaan joustavasti projektiin liittyvistä asioista, ja henkilöstö on ollut ammattitaitoista”, Ruohonen päättää.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Innokkaan kanssa. Innokas on luotettava suomalainen kumppani.

armo Ruohonen Former Director of MR Therapy, Philips

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innokas Medical logo

Tiedot

Tilaaja: Philips

Lisätietoja

Yritysprofiili Innokas Medical kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Innokas Medical kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innokas Medical - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innokas Medical - Muita referenssejä

Innokas Medical - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia