Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Perlen IRG LTE -reitittimien avulla Greenville Electric voi täyttää asiakkaan kanssa sovitut SLA-palvelutasot.

BloggausGeneraattoreiden diagnostiikka, parametrit ja hälytykset välitetään päämajaan LTE:n kautta suunnittelemattomien huoltokäyntien vähentämiseksi.

Yritykset, jotka tarjoavat palvelutasosopimuksia (SLA) laitteiden ylläpitoon asiakkaiden toimipisteissä, tarvitsevat kyvyn valvoa ennakoivasti laiteparametreja, vastaanottaa huoltohälytyksiä ja suorittaa alustava diagnosointi. Tämä on ainoa tapa taata asiakastyytyväisyys ja vähentää tarvetta lähettää tarpeettomasti huoltohenkilöstöä asaiakkaan luokse.

Greenville Electric myy, asentaa ja huoltaa Cummins-generaattoreja. Greenvillen yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden SLA-sopimuksissa määritellään käyttöaika ja vähimmäistarkastusaikataulut ajoajan ja käytön perusteella. Letkut, tuulettimet, hihnat ja muut kumiosat voivat vaurioitua ja vaatia säännöllistä vaihtoa. Jäähdytysveden taso, riittävä jäätymisenesto, letkunpidikkeet, akun lataus, öljytasot, pakojärjestelmät ja monet muut komponentit vaativat jatkuvaa valvontaa.

Lue koko uutinen verkkosivuillamme: Perlen IRG LTE -reitittimien avulla Greenville Electric voi täyttää asiakkaan kanssa sovitut SLA-palvelutasot

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Perle Systems
LTE reititin

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia