Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peikon verkkosivusto keskittyy asiakasnäkökulmaan

ReferenssiGlobaalisti toimiva Peikko lähti verkkopalvelu-uudistukseen tavoitteenaan tuoda esiin yhtenäinen brändi ja asiakaslupaus. Samalla paikallisille maaorganisaatioille haluttiin luoda aiempaa paremmat mahdollisuudet tuottaa omia sisältöjä ja tarjota paikallista väriä asiakkailleen. Lopputuloksen saavuttamisessa auttoi tuotetietojen ja dokumenttien keskitetty hallinta.


”Sisällöllisesti verkkopalvelu-uudistuksessa haluttiin keskittyä asiakasnäkökulmaan ja asiakkaan saamiin hyötyihin”, kertoo Peikon markkinointijohtaja Molli Nyman.

”Peikon missio on tehdä rakennusprosessista helpompi, nopeampi ja turvallisempi.

Verkkopalvelun uudistuksen toinen tavoite oli oikeastaan sama - luoda helposti hallinnoitava, nopea ja teknisesti fiksu toteutus”.

Tavoitteena oli toteuttaa toimialan paras verkkopalvelu, joka tukee tehokkaasti Peikon myyntiä ja markkinointia.

Keskitetty verkkopalveluratkaisu 

”Koko sisältö rakennettiin palvelemaan asiakkaitamme. Kokonaisuuden osaksi tuotiin myös referenssisivusto, joka oli laadittu omana projektinaan Crasmanin kanssa jo aiemmin. Se olikin valtava urakka, mutta 600 upeaa referenssiä ovat jo osoittaneet voimansa loistavana myynnin työkaluna”, toteaa Molli Nyman.

”Verkkopalvelun brändin ja asiakaslupauksen on oltava globaalisti yhtenäinen. Toteutuksessa haluttiin siis varmistaa, että tekniset tiedot ja dokumentit hallinnoidaan ja tuodaan verkkopalveluun keskitetysti. Samalla maatoimistoille haluttiin kuitenkin luoda aiempaa paremmat mahdollisuudet ehdottaa ja tuottaa omia sisältöjään. Näin varmistettaisiin, että verkkopalvelu tarjoaa asiakkaille myös tärkeää paikallista väriä.”

Oikeaa sisältöä, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

Lopputuloksena on uudistettu Peikko.com, joka tarjoaa oikeaa sisältöä oikeille käyttäjäryhmille oikeaan aikaan ympäri maailman.

Sivuston brändi ja viesti on yhtenäinen, ja asiakkaille on tarjolla myös paikallista sisältöä. Sisältöjen ja kieliversioiden raskas hallinnointi keveni fiksun teknisen toteutuksen avulla.

Crasmanin Stage ja Studio -julkaisualustan monipuolinen räätälöitävyys mahdollisti selkeästi aiempaa tehokkaamman ja helpomman tavan tuottaa sisältöä.

Suosittelija:

Crasmanin toteuttama verkkopalvelu tukee tehokkaasti Peikon maailmanlaajuista myyntiä ja markkinointia. Sisällön näkökulmasta sivustolla korostuvat eri palveluiden tuottamat hyödyt ja ratkaisut. Lisäksi Crasman loi sisällönhallinnalle prosessin, jonka avulla kaikki sisältö on helposti jaettavissa globaaleihin ja paikallisiin kanaviin.

Molli Nyman, markkinointijohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Crasman Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Peikko Group Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hakkarainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Crasman kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

crasman
Crasman Stage
Crasman Studio

Siirry yrityksen profiiliin Crasman kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Crasman - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Crasman - Muita referenssejä

Crasman - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia