Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pasi Suojala Finnchatin toimitusjohtajaksi

BloggausFinnchatin toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen Finnchat Oy:n perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Roope Rämänen siirtyy yrityksen strategiajohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1.1.2022 alkaen Pasi Suojala. Suojala siirtyy tehtävään organisaation sisältä kaupallisen johtajan paikalta. 

Roope Rämänen on ollut Finnchatin johdossa yrityksen perustamisesta saakka, vuodesta 2012. Rämänen jatkaa yhtiön palveluksessa strategiajohtajana.

Olen saanut seurata verkkopalveluiden kehittyvän asiakkaiden sekä yritysten väliseksi kohtaamispaikaksi ja näen tulevaisuudessa digitaalisen maailman sekoittuvan yhä luontevammin arkipäiväiseen todellisuuteemme.
Roope Rämänen

Haluan kiittää organisaatiotamme, hallitustamme sekä asiakkaitamme kuluneista vuosista ja kuljetusta matkasta. Näihin vuosiin on mahtunut tuhannen kirjan verran oppeja ja erityisen ylpeä olen siitä, millainen porukka meillä on kasassa. Nyt on oikea aika tuoda palveluidemme pariin loputkin vuorovaikutuksen ja asiakaspalvelun kanavat, sekä investoida isosti dataan ja asiantuntijapalveluidemme kehittämiseen. Pasi Suojala on oikea henkilö johtamaan tätä vaihetta”, päättää väistyvä toimitusjohtaja Rämänen.

Finnchat investoi kasvuun ja palvelutarjonnan kehittämiseen

Finnchat Oy on kasvanut chat-palveluiden tarjoajasta monikanavaisen asiakaspalvelun ja verkkovuorovaikutuksen asiantuntijaksi. Nyt 49 henkeä työllistävä palvelutalo panostaa entisestään monikanavaiseen asiakaspalveluun, automaatio- ja dataosaamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Uusi toimitusjohtaja Pasi Suojala on palkattu yhtiöön kasvun ja kehityksen tueksi. Finnchatin tavoitteena on olla tulevaisuudessa entistäkin merkittävämpi työllistäjä Keski-Suomen alueella.

Uuteen vaiheeseen lähdetään mielestämme juuri oikeaan aikaan. Teknologiat ovat vihdoin aidosti ja kustannustehokkaasti saatavilla, asiakkaat haluavat kumppanin rinnalleen asiakaspalvelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Meidän kymmenen vuoden kokemus ja tämän hetken näkemys tulevasta kiinnostaa markkinalla. Siksi aiomme panostaa automaatio- ja dataosaamiseen sekä vahvistamme asiantuntijapalveluitamme”, kiteyttää uutta kasvua luotsaamaan valittu Pasi Suojala. 

Vasemmalla Finnchatin väistyvä toimitusjohtaja Roope Rämänen ja oikealla tuleva toimitusjohtaja Pasi Suojala

Lisätietoja


Roope Rämänen

puh. +358 10 338 9684

roope.ramanen@finnchat.com

Pasi Suojala

puh. +358 40 912 4996

pasi.suojala@finnchat.com

Finnchat Oy on laadukkaan verkkovuorovaikutuksen palvelu- ja asiantuntijatalo. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja työllistää tällä hetkellä 49 asiantuntijaa. Alunperin chat-palvelun edelläkävijänä tunnettu yritys on kasvanut monikanavaisen asiakaspalvelun ja verkkovuorovaikutuksen asiantuntijaksi. Finnchat auttaa asiakkaitaan tarjoamaan laadukasta vuorovaikutusta verkossa niin itsepalvelun, henkilökohtaisten palvelukanavien kuin asiantuntijapalveluiden avulla. Finnchatin asiakkaita ovat mm. K-Rauta, Vepsäläinen, Smartum ja Paytrail.

Pinterest
Finnchat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Finnchat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

toimitusjohtaja
Nimitysuutinen
finnchat
nimitys
kasvu

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia