Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parempaa saavutettavuutta Eficode Accessibility Keeperin avulla

ReferenssiPohjantähti suunnitteli verkkosivujensa uudistamista ja osana tätä kehitystyötä yhtiö halusi parantaa sivustonsa saavutettavuutta monipuoliselle asiakaskunnalleen sekä varmistaa saavutettavuuteen liittyvien vaatimusten ja lainsäädännön mukaisuuden.

Pohjantähden tiimi etsi erilaisia vaihtoehtoja saavutettavuuden parantamiseen ja kuuli Eficoden kehittämästä uudesta Accessibility Keeper -palvelusta, joka on suunniteltu nimenomaan verkkosivustojen ja -palveluiden saavutettavuuden analysointiin ja parantamiseen.

Accessibility Keeper on pilvipalvelu, joka valvoo automaattisesti verkkopalvelujen saavutettavuutta ja tuottaa seikkaperäistä ja ymmärrettävää tietoa palvelun tilasta sekä sen muutostarpeista. Suomessa kehitetty palvelu tarjoaa selkeää ja kattavaa informaatiota suomen ja englannin kielellä erilaisille käyttäjäryhmille.

Accessibility Keeper analysoi sivuston eri elementtejä ja ominaisuuksia kuten värikontrasteja, kuvien tekstivastineita ja elementtien ohjelmallisen merkitsemisen asianmukaisuutta varmistaakseen, että palvelu on saavutettavissa ja käytettävissä kaikille käyttäjille, mukaan lukien ne, joilla on erityisiä saavutettavuustarpeita. Accessibility Keeper tarjoaa kattavat kuvaukset havaituista ongelmista ja ehdottaa konkreettisia toimenpiteitä niiden korjaamiseksi, mikä helpottaa verkkosivuston saavutettavuuden parantamista ja ylläpitoa sekä auttaa huolehtimaan palvelun saavutettavuusvaatimusten ja lainsäädännön mukaisuudesta.

Saavutettavuuden kokonaisvaltainen huomioiminen ja vaatimusten täyttäminen vaativat aina myös asiantuntijatyötä. Automaattinen valvontatyökalu kuitenkin tehostaa prosessia huomattavasti tuottamalla koneellisesti ajantasaisen ja kattavan kuvan palvelun saavutettavuudesta.

Lue, kuinka Pohjantähti hyötyi Accessibility Keeperin käyttöönotosta.

Suosittelija:

Accessibility Keeper on hyvä ja toimiva palvelu ja voin suositella sitä kaikille, jotka haluavat ottaa saavutettavuuden huomioon verkkosivuillaan. Accessibility Keeper on erityisen tärkeä apuväline yrityksille, joiden verkkosivujen on tarkoitus saavuttaa suuria yleisömääriä.

Katri Erkkilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eficode Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjantähti
Ajankohta: - 2024

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

saavutettavuus
digitaalinen saavutettavuus
inklusiivisuus
accessibility
pilvipalvelu
saavutetttava verkkokauppa
asiakasystävällinen verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia