Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paras sähköauton latauslaite voimavirtarasiaan

BloggausSähköautojen määrän kasvaessa myös erilaisten latauslaitteiden tarjonta monipuolistuu. Jo yli 30% ensirekisteröidyistä henkilöautoista on sähköautoja, kuten lataushybridejä ja täyssähköjä.

Yksi sähköauton lataamisen kiinnostavimmista ratkaisuista kotioloissa on voimavirtapistorasiaan kytkettävä kannettava latauslaite, eli "voimavirtalaturi". Tällaisen latauslaitteen etuna on, että saat kotoa löytyvän, ehkä vähälle käytölle, jääneen voimavirtapistorasian hyötykäyttöön. Se tarjoaa auton lataamiseen sähkövirtaa kolmesta eri sähkövaiheesta, ja mahdollistaa normaalissa kodissa jopa 11kW lataustehon. Tällä latausteholla lataushybridin akku tulee täytee noin tunnissa ja täyssähköauton 4-6 tunnissa, toki riippuen automallista.

Paras latauslaite voimavirtarasiaan

Latauslaite on kevyt kuljettaa mukana ja se mahtuu helposti takakonttiin. Saat sen mukaasi matkoille, sukulaisiin ja mökille ja voit hyödyntää sieltä löytyvää punaista voimavirtapistorasiaa lataamiseen. Kannattaa kuitenkin aina varmistua, että voimavirtarasia on vikavirtasuojattu ja sen kunto on tarkastettu. Nordic Plugin ToGo latauslaitteen etuna on, että siinä on sisäänrakennettuna A-tyypin vikavirtasuoja ja 6mA tasavirrantunnistin, joten riittää että voimavirtarasia on suojattu A-tyypin vikavirtasuojalla.

Yksi parhaita ToGo -latauslaitteen etuja on, että sen käyttöönotto ei vaadi sähkömiestä paikalle. Voit kytkeä sen itse voimavirtapistokkeeseen ja siinä kaikki.

ToGo -latauslaitteessa on säätömahdollisuudet suoraan latausyksiköstä. Voit valita alemman lataustehon, jos latauksella ei ole kiire tai sähkökapasiteetti on äärirajoilla. Lisäksi laitteessa on ajastin, jolla voit hyödyntää esimerkiksi halpaa yösähköä. ToGo -latauslaitteen näytöstä näet lataustehon, latausajan ja kuinka paljon virtaa akkuun on ladattu. Voimavirtarasiaan sopiva latauslaite on saatavilla sekä 5 metrin, että 10 metrin kaapelilla.

Pinterest
Nordic Plug Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordic Plug kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nordic Plug kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordic Plug - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordic Plug - Muita referenssejä

Nordic Plug - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia