Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paranna asiakastyytyväisyyttä tekstiviestikyselyn avulla

Bloggaus

Yhä useammalle yritykselle asiakaspalautteen saaminen on tärkeä osa toiminnan ja asiakastyytyväisyyden kehittämistä. Moni yritys kuitenkin kokee haasteelliseksi vastausten saamisen ja etsii keinoja kerätä palautetta helposti ja kustannustehokkaasti. Tekstiviestikysely on edullinen ja yksinkertainen tapa tavoittaa asiakkaat ja se sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Kyselyn luominen vie sinulta vain vähän aikaa, mutta saat parhaimmillaan vastauksia jatkuvasti ja vaivattomasti. Kerromme tässä artikkelissa mihin tekstiviestikyselyä voi hyödyntää sekä vinkkimme vastausprosentin parantamiseksi.  

Mikä on tekstiviestikysely? 

Tekstiviestikyselyllä tarkoitetaan kyselyä, joka tehdään tekstiviestikanavaa hyödyntäen. Tekstiviesti on tehokas kanava, joka tavoittaa ihmiset huomattavasti tehokkaammin, kuin esimeriksi sähköposti. Kysely tulee vastaanottajan puhelimeen ja hän voi vastata siihen nopeasti tekstiviestillä. 

Tekstiviesti voidaan toimittaa mihin tahansa puhelimeen eikä se vaadi nettiyhteyttä. Voit kerätä sillä palautetta asiakkailta tai esimerkiksi työntekijöiltä. 

Tekstiviestikyselyn hyödyt

Moni asiakkaamme on huomannut tekstiviestikyselyn hyödyt varsin nopeasti. Sen lisäksi, että kysely on helppo luoda ja integroida omiin järjestelmiin, tuo se selkeitä hyötyjä heti käyttöönoton jälkeen. Tekstiviestikyselyn hyötyjä ovat esimerkiksi:

 • Tavoitat kohderyhmän varmasti
 • Saat todennäköisesti paljon vastauksia sillä tekstiviestikyselyllä on korkea vastausprosentti, asiakkaillamme tekstiviestikyselyiden vastausprosentti on ollut jopa 68%
 • Tarjoaa nopean tavan kerätä palautetta 
 • Näet vastaukset heti, voit reagoida välittömästi ja parantaa asiakastyytyväisyyttä
 • Tekstiviestikysely on kustannustehokas ratkaisu 
 • Voit tehdä NPS-kyselyn helposti

Milloin tekstiviestikyselyitä kannattaa käyttää?

Tekstiviestikysely sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa halutaan nopeasti palautetta esimerkiksi palvelutilanteen jälkeen. Tässä on muutamia käyttötapoja, joihin asiakkaamme käyttävät tekstiviestikyselyä: 

 • Sähköinen kaupankäynti ja verkkokauppa: Kyselyn lähettäminen tekstiviestillä tarjoaa loistavan tavan ymmärtää mihin asiakkaasi ovat olleet tyytyväisiä ja mihin taas eivät. Voit myös sisällyttää kyselyyn linkin ja pyytää arvioita tuotteesta suoraan verkkokauppaan. 
 • Palaute tavaran toimituksesta: Tavarantoimittajat ovat tekstiviestikyselyn avulla pystyneet puuttumaan ongelmakohtiin ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä, kun asiakkaille on heti toimituksen jälkeen lähtenyt tekstiviestikysely.  
 • Lääkäri- ja terveyspalvelut: Moni asiakkaamme mittaa potilaiden kokemusta välittömästi asioinnin jälkeen, jolloin he saavat arvokasta palautetta palvelun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. 
 • Ravintolat: Yhä useampi asiakas tekee sähköisen varauksen ravintolaan, jolloin ravintolat voivat tekstiviestivahvistuksen lisäksi lähettää kyselyn ruokailukokemuksesta ja näin saada välitöntä palautetta. 
 • Hotellit: useat hotellit lähettävät automaattisesti tekstiviestikyselyn asiakkaille heti sen jälkeen, kun asiakkaat ovat kirjautuneet ulos hotellista. Asiakkaat antavat mielellään palautetta, kun hotellivierailu on tuoreena mielessä ja kyselyyn vastaaminen on nopeaa. 

Lue blogistamme vinkit vastausprosentin parantamiseen!

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

tekstiviestikysely
Asiakaskysely
asiakaspalaute
ryhmätekstiviestit
SMS Gateway

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia