Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paperinkeräys otti HiQ:n FRENDS -integraatioalustan käyttöön

ReferenssiFRENDS-integraatioalusta automatisoi Paperinkeräyksen taloushallinnon prosessit

Paperinkeräys otti HiQ:n FRENDS -integraatioalustan käyttöön
Paperinkeräys tarjoaa yritysten ympäristöpalveluita ja ratkaisuja kiertotalouteen, kuten esimerkiksi vuokralavoja. Paperinkeräys vastaa myös materiaalien kierrättämisestä tuottajavastuumallin mukaisesti. Yrityksen kautta esimerkiksi yritysten tietoturvapaperit päätyvät pehmopaperin raaka-aineeksi.

-Jotta voimme johtaa tiedolla, tietovirtojemme pitää kulkea sujuvasti eri järjestelmien välillä. FRENDS tuli vastaamaan tähän tarpeeseen, kertoo Paperinkeräys Oy:n tietohallinnosta vastaava Olli Kaure.

Ensimmäisessä FRENDS -integraatioalustan käyttöönottoprojektin vaiheessa aloitettiin taloushallinnon manuaalisten prosessien automatisoinnilla. Tässä hyöty on ollut merkittävää, kun toimintavarmuutta ja virheitä on saatu karsittua. Taloushallinnon integraatiot käsittelevät päivittäin yli 20 000 tapahtumaa automaattisesti. Manuaalityön väheneminen on tuonut huomattavaa säästöä, mutta se on vain yksi osa saavutetusta hyödystä. Nyt Paperinkeräyksen taloushallinnon ammattilaisilta vapautuu aikaa esimerkiksi suunnittelu- ja kehitystehtäviin prosessien automatisoinnin myötä.

-FRENDS -integraatioalusta on saatavilla pilvipalveluna, konesaliratkaisuna tai hybridinä eli niiden yhdistelmänä. Paperinkeräys valitsi FRENDS -integraatioalustan pilvipalveluna, joka mahdollistaa liiketoiminnan ja sidosryhmien saumattoman prosessien hallinnan, kertoo liiketoimintajohtaja Asmo Urpilainen HiQ:lta.

Suosittelija:

FRENDS integraatioalustan myötä saimme datan turvattua ja poistettua kuormittavaa manuaalityötä. FRENDS mahdollistaa myös uuden tulevan ERP-järjestelmän yhdistämisen muihin liiketoiminnan sovelluksiin, joka ei olisi ollut toteutettavissa järkevästi ilman tämän kaltaista ratkaisua ja HiQ:n tarjoamaa integraatioiden ulkoistuspalvelua.

Olli Kaure

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Paperinkeräys
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Vesa, timo.vesa(at)hiq.fi +358 40 556 9780

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

FRENDS

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia