Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveluväylästä vauhtia Reiman liiketoimintaan

ReferenssiReimalla haluttiin yhtenäistää järjestelmäintegraatioita ja kehittää niitä tukemaan paremmin Reiman liiketoimintaa ja kansainvälistä kasvua. Solita suunnitteli ja toteutti Reimalle integraatioratkaisun, joka tehostaa toimintaa, joustaa muutoksissa ja mahdollistaa sujuvan sähköisen liiketoiminnan.


Tavoitteena yhtenäiset, tehokkaat ja helpot integraatiot

Reima valmistaa laadukkaita lastenvaatteita, joita myydään ympäri maailmaa. Erityisen vahvaa Reiman kasvu on Venäjällä ja Kiinassa. Reima myy vaatteita niin jälleenmyyjien kuin omien myymälöiden ja verkkokauppojen kautta.

Reima uudisti toiminnanohjausjärjestelmänsä ja sen myötä uudistettavaksi tulivat myös lukuisat integraatiot muihin järjestelmiin. Aiemmin nämä integraatiot oli toteutettu järjestelmäkohtaisesti ns. point-to-point -integraatioina. Tällaiset integraatiot vaativat kuitenkin paljon työtä, kun tietoja piti viedä ja tuoda manuaalisesti. Varsinkin muutostilanteissa ne olivat lisäksi virhealttiita eivätkä tukeneet muutoksia liiketoiminnassa riittävän joustavasti.

Solita lähti yhdessä Reiman kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta integraatioratkaisua, joka mahdollistaisi integraatioiden tehokkaamman rakentamisen ja valvonnan, ja joka joustaisi paremmin liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Samalla haluttiin yhtenäistää liiketoimintaprosesseja ja siirrettäviä tietoja siten, että integraatiot esimerkiksi Reiman logistiikkakumppaneiden kanssa olisivat yhdenmukaiset. Integraatiopalveluväyläksi valittiin MuleSoft.


Tiivis yhteistyö avainasemassa

Integraatioiden kehitys ja uusien toimintamallien käyttöönotto aloitettiin vaiheittain. Ensimmäisenä on toteutettu integraatioita mm. toiminnanohjaus- ja tuotetietojärjestelmien välillä sekä asiakkaiden, kumppaneiden ja omien myymälöiden välisiin järjestelmiin. Avainasemassa kehitystyössä on ollut hyvä ja tiivis yhteistyö Reiman ja Solitan asiantuntijoiden välillä, kyky reagoida nopeasti muutoksiin ja pureutuminen liiketoiminnan prosesseihin.


Joustavuutta ja tukea liiketoiminnalle

Uusi ratkaisu helpottaa merkittävästi integraatioiden valvontaa ja vähentää manuaalista työtä. Järjestelmäkohtaisten, pistemäisten integraatioiden sijaan saadaan yhtenäisiä, helpommin ylläpidettäviä ja kestäviä ratkaisuja. Sen myötä sujuvammat sähköiset prosessit tukevat Reiman kasvavaa liiketoimintaa ja kumppaniverkostoa. Nyt valittu teknologia-alusta on joustava ja mahdollistaa nopeat muutokset. Tiedonsiirtoa voidaan automatisoida, mikä vähentää virheitä ja parantaa tiedon laatua.


TULOKSET

  • integraatiopalveluväylä ja yhtenäinen tapa integraatioihin
  • helpompi tehdä muutoksia eri järjestelmiin
  • uusien järjestelmien integrointi nopeampaa ja kustannustehokkaampaa
  • manuaalisen työn ja virheiden määrä vähenee
  • tehostaa toimintaa ja pienentää kustannuksia
  • parempi ongelmatilanteiden hallinta
  • tukee Reiman kasvua ja liiketoimintaa.

Suosittelija:

Nyt valittu teknologia-alusta on joustava ja mahdollistaa nopeat muutokset. Tiedonsiirtoa voidaan automatisoida, mikä vähentää virheitä ja parantaa tiedon laatua. Meille on tärkeää, että kumppanimme ymmärtää liiketoimintaamme ja pystyy toimimaan ketterästi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Uudenlaiseen, digitaaliset palvelut ja sähköisen liiketoiminnan mahdollistavaan arkkitehtuuriin siirtyminen vaatii pitkäjänteistä kehittämistä. Solitalaisten kanssa olemme tehneet hyvää yhteistyötä ja vieneet niin liiketoimintaprosessiemme kuin integraatioalustan kehitystä yhdessä eteenpäin.

Janne Kilponen, IT-johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Solita Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Reima

Lisätietoja

Yritysprofiili Solita kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

MuleSoft
Palveluväylä

Siirry yrityksen profiiliin Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Solita - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita - Muita referenssejä

Solita - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia