Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Palveluliiketoiminnan ERP-järjestelmän valinta?

Bloggaus

ERP on palveluliiketoiminnan sydän, joka tehostaa yrityksesi liiketoimintaprosesseja ja johon muut järjestelmät joustavasti liittyvät.

Etsitkö ERP/PSA-toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla voit helposti hallinnoida palveluliiketoiminnan yritystäsi? Hyvä uutinen on, että markkinoilla on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja, joista voit valita. Hyvänä esimerkkinä PlanMill ERP. Ennen kuin teet valinnan, varmista että järjestelmä sisältää juuri ne ominaisuudet, jotka täyttävät yrityksesi lyhyen ja pitkän aikavälin tarpeet.

Ensinnäkin, ERP:n tulisi auttaa yritystäsi hallinnoimaan tehokkaasti asiakkuuksia, projekteja, aikatauluja, kuluja, taloutta ja analytiikkaa. Sen tulisi tehostaa firmasi liiketoimintaprosesseja ja samalla säästää kustannuksia. Helpon hallinnoinnin lisäksi ERP:n pitäisi vähentää manuaalisia tehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksellesi enemmän aikaa ja resursseja muiden toimintojen kehittämisen, oli se sitten myyntiä tai laskutusta. Joten etsi alla olevia ominaisuuksia, kun olet valitsemassa toimivaa toiminnanohjausjärjestelmää yrityksellesi.

1. Dashboard / työtila

Dashboardin / työtilan avulla saat hyvän kokonaiskuvan yrityksesi liiketoiminnoista, koska sinun työtehtävääsi liittyvät tiedot on kerätty yhteen paikkaan ja näkymään. Näin ne löytyvät nopeasti yhdellä silmäyksellä. Tarkista, että tämä ominaisuus löytyy valitsemastasi ERP:stä.

2. Kolmannen osapuolen integraatiot

Tarvitset kolmannen osapuolen integraatioita, kun haluat tehdä yhteistyötä muiden yritysten sovellusten (esim. pilvipohjainen taloushallinto-ohjelmisto) kanssa. Integraatiot auttavat sinua tehostamaan ja hallinnoimaan yrityksen liiketoimintoja ja vähentämään inhimillisiä virheitä, koska tieto siirtyy virheettömänä automaattisen järjestelmien kautta sinulle.

3. Yhteistyö

Tarkista, että valitsemasi ERP mahdollistaa helpon tiedonjaon työntekijöiden ja osastojen välillä. Näin tiimisi voi hyödyntää ja jakaa tietoa helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Kun yhteistyö on huipussaan, niin työyhteisö voi työskennellä yhdessä tehokkaammin ja tämä tietenkin vaikuttaa positiivisesti liiketoiminnan tulokseen.

4. Pilvipohjainen ja mobiili

Valitsemasi ERP-järjestelmän tulisi olla pilvipohjainen, koska silloin se on samalla mobiili. Voit seurata ajankäyttöäsi ja tarkastella tietoa helposti ja puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Sen ansiosta voit työskennellä missä ja milloin vaan, kunhan sinulla on netti käytössä. Pilvipohjainen ratkaisu on helppo hallinnoida ja järjestelmän ylläpito on jatkuvaa ilman keskeytyksiä.

5. Skaalautuvuus

Skaalautuvuus on yksi tärkeistä seikoista, kun valitset ERP-järjestelmää yrityksellesi. Tämä tarkoittaa sen kykyä kasvaa ja muuttua firman mukana. Voit aloittaa pienenä ja kun firmasi kasvaa, järjestelmä laajenee sen mukana. Näin yritystoimintasi pysyy tehokkaana kaikissa sen kehitysvaiheissa.

6. Joustavuus

Järjestelmän tulisi olla myös kustannustehokkaasti sovitettavissa eri työyhteisöjen organisaatiorakenteisiin, prosesseihin ja työehtoihin.

Pinterest
Planmill Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Planmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

Planmill

Siirry yrityksen profiiliin Planmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Planmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planmill - Muita referenssejä

Planmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia