Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hansel – Palvelukokonaisuus sujuvien hankintojen takaamiseksi

ReferenssiHansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö, jonka palvelujen ytimen muodostavat yhteishankinnat. Hanselilla on yhteensä yli 100 puitejärjestelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää. Yhtiön tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion, kuntien, korkeakoulujen ja seurakuntien hankintatoimeen. Avainsanoja Hanselin toiminnassa ovat vastuullisuus ja digitaalisuus.

Hanselilla ja Haallaksella* on pitkä yhteistyöhistoria; kumppanuus alkoi 2013, kun ensimmäinen verkkopalveluprojekti käynnistyi marraskuussa. Hansel kilpailuttaa kumppaninsa neljän vuoden välein ja Haallas voitti myös edellisen kilpailutuksen. Yhteistyö Hanselin digipalveluiden kehittämiseksi on jatkunut katkeamatta tähän päivään saakka.

Tilastoja palvelukokonaisuudesta

  • Palveluja käyttävien asiakkaiden määrä: 10 681 kpl
  • Palveluja käyttävien toimittajien (tarjoajien) määrä: 2859 kpl
  • Yhteishankintojen kautta tehtävien hankintojen arvo vuodessa: yli 1 mrd. €

Hansel.fi-palvelukokonaisuuteen kuuluu erilaisia integroituja verkkopalveluita ja niihin liittyviä sovelluksia. Tärkeimpiin näistä kuuluvat Hansel.fi-asiointipalvelu, kilpailutustyövälineet sekä sopimustoimittajien raportointipalvelu. Käyttäjiin kuuluvat hanselilaiset, Hanselin asiakkaat sekä yhteishankintojen sopimustoimittajat. Käyttäjien ja palvelutapahtumien määrä on suuri ja palvelut tukevat merkittävästi julkishallinnon hankintatoimea.

Projekteissa on korostunut hyvä yhdessä tekeminen – Haallas on tarjonnut teknistä suunnittelu- ja kehitysvoimaa, ja Hansel puolestaan on vastannut palveluista tuoteomistajana. Käytettyjä teknologioita ovat olleet muun muassa Azure DevOps, Django, Python, React & TypeScript, TailwindCSS ja Design System.

“Olemme voineet valita ja käyttää moderneja teknologioita, joilla uudistetaan vanhaa tai tehdään uusia ominaisuuksia ja sovelluksia. Projektin varrella olen oppinut paljon julkishallinnosta, ja mielekkyyttä lisää myös se, että missiona on paremmilla digipalveluilla tuottaa säästöä julkishallinnolle, ja sitä kautta kaikille veronmaksajille.” – Juho Pekkala, Senior Software Developer, Haallas

Yhteistyössä on saatu aikaan hyviä tuloksia ja paljon valmista, mutta paikoilleen ei haluta pysähtyä. Muuttuvassa maailmassa kehitystyö jatkuu koko ajan.

Suosittelija:

Yhteistyö Haallaksen kanssa on sujunut mutkattomasti ja sujuvassa yhteistyössä. Haallaksen kanssa Hansel on digitalisoinut tärkeimmät liiketoimintatarpeensa ja vauhdikas kehitystyö jatkuu edelleen, laadusta tinkimättä. Tiimin kokoonpanon vaihtuvuus on ollut vuosien varrelta pientä, ja tarpeiden kasvaessa myös tiimikokoa on saatu joustavasti kasvatettua. Haallas on Hanselin luottokumppani digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Piia Laajala, palvelupäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haallas Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hansel, julkishallinnon yhteishankintayksikkö
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyri Pötry, Senior Account Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Haallas Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Hankinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Azure
Django
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Haallas Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haallas Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Haallas Finland - Muita referenssejä

Haallas Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia