Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palkkajärjestelmä ilman kompromisseja mahdollistaa tilitoimistolle vaativien asiakkaiden palvelun

ReferenssiTilipalvelu Profitas ei joutunut tinkimään mistään digitalisoidessaan palkanlaskennan Mepcon palkkajärjestelmän avulla. Pilvipalvelun avulla pienikin tilitoimisto kykenee palvelemaan haastavia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Tilipalvelu Profitas Oy:n Eija Majuri toimi ennen nykyistä työtään pitkään myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon tehtävissä. ”Aikanaan päätin, etten ryhdy ainakaan kirjanpitäjäksi, mutta tässä sitä nyt ollaan, yrittäjänä kolme hengen tilitoimistossa”, Majuri toteaa.

Aiemmalla työurallaan Majuri omaksui tietynlaisen ajattelutavan taloushallintoon, ja samat periaatteet ohjaavat nykyistä tilitoimistoyrittäjää: ”Kirjanpitoa ei tehdä vain viranomaisia varten. Olennaista on kannattavan liiketoiminnan kehittäminen sisäisen laskennan avulla.”

Palkanlaskenta palvelee liiketoimintaa

Profitaksen työajasta kuluu noin neljäsosa palkanlaskentaan. Vuoden 2018 alusta palkkajärjestelmä on ollut Accountor HR Solutions Oy:n kehittämä Mepco HRM. Palkkapalvelujen digitalisoinnilla on automatisoitu manuaaliset työt, parannettu tuottavuutta ja minimoitu virheet.

”Esimerkiksi lomapalkkojen ja vuosivapaiden laskenta hoituu nyt automaattisesti. Järjestelmä tukee erilaisia työehtosopimuksia sekä yrityskohtaista soveltamista”, Majuri sanoo.

Kirjanpitoon liitetty palkkajärjestelmä mahdollistaa liiketoiminnan keskeisten tunnuslukujen lähes reaaliaikaisen seurannan. ”Palkkakustannuksilla on huomattava merkitys yrityksen kustannus- ja kannattavuusrakenteeseen. Mepco HRM:n avulla voimme kohdistaa palkat ja lisät oikeille kustannuspaikoille, laskea katteet ja seurata kannattavuutta”, Majuri painottaa.

Pilvipalvelu sopii pienelle tilitoimistolle

Uuden palkkajärjestelmän hankinta oli Tilipalvelu Profitakselle kriittistä myös oman liiketoiminnan kasvattamisen kannalta.

”Kun kartoitimme vaihtoehtoja ja kysyimme mielipiteitä, törmäsimme aina samaan vastaukseen: jos haluatte parhaan ratkaisun, valitkaa Mepco HRM – sen jälkeen kaikki on mahdollista. Emme halunneet tehdä kompromisseja, joten otimme neuvoista vaarin”, Majuri kertaa järjestelmän hankintaa.

Magic Cloud tarjosi järjestelmää kustannustehokkaana, kuukausimaksuun perustuvana pilvipalveluna, joka soveltuu hyvin Tilipalvelu Profitakselle. ”Pilvipalvelu palvelee mainiosti pientä tilitoimistoa. Isoja lähtökustannuksia ei tarvittu, ja jopa Mac-tietokoneiden käyttö on mahdollista selainpohjaisessa palvelussa.”

Nyt tilitoimistolla on oivalliset lähtökohdat uusien asiakkaiden hankkimiseen. ”Aiemmin jouduimme jopa kieltäytymään tarjouspyynnöistä palkkajärjestelmän puutteiden takia. Mepco HRM:n avulla voimme lähestyä ja palvella entistä suurempia ja vaativampia asiakkaita. Digipalvelujen ansiosta asiakkaamme voivat olla missä päin Suomea tahansa”, Majuri korostaa.

Eija Majuri iloitsee ratkaisusta, joka on osoittautunut oikeaksi: ”Arvosana on kiitettävä, en luopuisi siitä, mitä olemme saavuttaneet. Myös Accountor HR:n tuki on osoittautunut arvokkaaksi.”

Suosittelija:

”Arvosana on kiitettävä, en luopuisi siitä, mitä olemme saavuttaneet. Myös Accountor HR:n tuki on osoittautunut arvokkaaksi.”

Eija Majuri, Tilipalvelu Profitas Oy, puh. 050 346 6999, eija.majuri@profitas.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tilipalvelu Profitas Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Kettunen, myyntipäällikkö, Accountor HR Solutions Oy, puh. 040 503 3536, matti.kettunen@accountorhr.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
HR
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Mepco HRM
mepco
Mepco Palkat
palkka
Palkkahallinto
Tilitoimisto
palkkajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia