Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palkanmaksun ulkoistus antaa O’Live Caren yrittäjälle lisää aikaa suunnitteluun ja kehittämiseen

Referenssi

Accountorille kiitosta aktiivisesta ja asiantuntevasta työskentelytavasta


O’Live Care tarjoaa kodinomaista ja luonnonläheistä asumista ja virkistystoimintaa aikuisille kehitysvammaisille Turun Kakskerrassa. Elisa Backman on ulkoistanut yrityksensä palkkahallinnon Accountorille. Yhteistyö säästää Backmanin mukaan hänen aikaansa ja hermojaan.

Kakskerta Kastanja -asumispalveluyksikössä panostetaan asukkaiden hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Toimintaa ohjaa Green Care -ajattelu, joka tarkoittaa kodinomaista ja luonnonläheistä toimintatapaa.

- Meillä asukkaat osallistuvat päivittäisiin askareihin kuten ruuanlaittoon, puutarhan ja lemmikkien hoitoon, kertoo Backman.

Kakskerta Kastanja on toiminut vuodesta 2015. O’Live Care perustettiin 2018, kun Backmanin vanhemmat möivät hoivapalveluyrityksensä Mehiläiselle. Kakskerran asumispalveluyksikkö ei kuulunut kauppaan, sillä Backman halusi jatkaa siellä toimintaa itsenäisenä yrittäjänä.

Backmanille oli itsestään selvää, että hän ulkoistaa sekä talous- että palkkahallinnon palvelut. Accountorin kanssa hän oli tehnyt yhteistyötä jo vanhempiensa perheyrityksessä, joten yhteistyötä oli luontevaa jatkaa myös O’Live Caressa.

- Asioiden hoito Accountorin kanssa on aina sujunut hyvin. Accountor on luotettava ja asiantunteva kumppani, jonka hoitoon olen voinut huoletta jättää yritykseni kirjanpidon ja palkkahallinnon, iloitsee Backman.

Palkkahallinnon ulkoistus on tuonut kiireiselle yrittäjälle lisää aikaa.
- Nyt voin keskittyä paremmin luovaan ajatteluun, suunnitteluun sekä yritykseni kehittämiseen.

Accountorilta saa ammattitaitoista palvelua ja kehittämisideoita


Backmanin mukaan hänellä menee palkka-asioiden hoitoon kuussa vain 10 minuuttia. Accountorin sähköinen järjestelmä varmistaa sujuvan ja luotettavan asioinnin palkanlaskijan kanssa.

- Syötän joka kuukausi järjestelmään henkilökunnan toteutuneet tunnit sekä palkkaan vaikuttavat poissaolot. Accountorin palkanlaskija tekee näiden tietojen perusteella palkkalaskelmat, jotka minä vielä hyväksyn ennen kuin palkat lähtevät maksuun, kuvaa Backman työnjakoa.

Backmanin mukaan kaikki hoituu kätevästi sähköisellä järjestelmällä eikä fyysisiä papereita tarvitse lähetellä.

- Säästän aikaa ja hermoja ja voin keskittää huomioni henkilökunnan ja asukkaidemme hyvinvointiin.

Backman antaa Accountorille kiitosta aktiivisesta ja asiantuntevasta työskentelytavasta.

- Pidämme tosi tiiviisti yhteyttä eikä asioista jätetä roikkumaan. Kysymme avoimesti, kun on jotain epäselvää ja saan myös Accountorilta kehittämisideoita asioiden joustavampaan hoitoon.

Palkkahallinnossa alan työehtosopimuksen tunteminen on keskeisellä sijalla. O’Live Care työllistää 14 henkilöä sijaiset mukaan lukien.

- Accountor on ajan hermolla myös työehtosopimuksen muutoksista. He tuntevat työehtosopimuksen kiemurat melkein paremmin kuin minä. Ammattitaitoa löytyy ja kesälomapäivätkin on aina laskettu oikein, kehuu Backman.

Työlleen omistautunut yrittäjä on tyytyväinen toimivasta yhteistyöstä.

- Eihän siitä mitään tulisi, jos itse tekisin kaiken. Nyt minä pääsen todella vähällä. Eikä se nyt niin kallista ole. Mieluummin maksan ammattitaitoisesta palvelusta kuin menetän terveyteni ja yöuneni, tiivistää Backman yhteistyön hyödyt.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor logo

Tiedot

Tilaaja: O’Live Care
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Accountor, myynti@accountor.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto
Palkanlaskennan sähköistäminen
palkanlaskennan ulkoistus
työehtosopimus

Siirry yrityksen profiiliin Accountor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Accountor - Muita referenssejä

Accountor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia