Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päivitetyt ja hyvin ylläpidetyt verkkosivut lisäävät asiakastyytyväisyyttä

BloggausVerkkosivujen päivittäminen ja ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää, jotta verkkosivusi toimivat mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Samalla pienennät tietoturva-aukkojen riskiä. Etenkin jos verkkosivun iässä puhutaan vuodesta tai useammasta, on syytä kiinnittää huomiota niin sisältöjen kuin verkkosivun ohjelmistojen päivittämiseen.  

 

Säännöllistä sisällöntuotantoa  

Tekniikan kehittymisen myötä verkkosivut altistuvat jatkuvasti uusille haavoittavuuksille. Ajantasaisilla verkkosivuilla takaat, että verkkosivujesi tietoturva pysyy kunnossa.  

Asiakastyytyväisyyden kannalta on todella tärkeää päivittää verkkosivujen sisältöä säännöllisesti. Yhä useammin asiakas päätyy ensimmäisenä yrityksen verkkosivuille. Jos blogia ei ole päivitetty vuoteen, yhteystiedoissa on väärä numero tai palveluhinnastossa vanhaa tietoa, potentiaalinen asiakas kääntyy helposti kilpailijan puoleen. Myös hakukoneen näkökulmasta päivitetty sisältö nousee hakukonetuloksissa korkeammalle kuin vanha. 

 

Päivitä verkkosivujen ohjelmistot 

Kun ohjelmistot on päivitetty, verkkosivusi latautuvat nopeammin ja saat käyttöösi ohjelmistojen uusimmat ominaisuudet. Vanhentuneet ohjelmistot altistavat verkkosivut tietoturva-aukoille. 

Me Sollertiksella haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman turvalliset ja nopeat verkkosivut. Senpä takia palvelimillamme on käytössä Patchman-tietoturvaohjelmisto, jonka tehtävä on tutkia verkkosivujen koodia mahdollisilta haittakoodeilta ja tietoturva-aukoilta. Meidän kauttamme saat vahvan teknisen osaamisen sekä sisältö- ja ohjelmistopäivitykset WordPressille.

 

Lue laajemmin verkkosivujen päivittämisestä ja ylläpidosta nettisivuiltamme.

Pinterest
e-Sollertis Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili e-Sollertis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkosivu
sisältö
IT-ylläpito
WordPress

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e-Sollertis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

e-Sollertis - Muita referenssejä

e-Sollertis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia