Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paikallinen hakupalvelu kampittaa kansainvälisiä jättejä

Referenssi

Puhelin pöydiltä taskuihin

Digitaalisuus muuttaa pelisäännöt kaikkialla. Fonecta ymmärsi tämän 2000-luvun alkupuolella, jolloin puhelinluettelo-bisneksessä alkoi auringonlasku. Digitalisuuden ansiosta Fonectan tarjoama tieto on nykyään aina saatavilla, nopeasti.

Muutos digitaalisen aikakauden suunnannäyttäjäksi on edellyttänyt ennakkoluulotonta asennetta, heittäytymiskykyä sekä tiivistä yhteistyötä alan parhaiden kumppaneiden kanssa.

Yhtenäinen palvelukokemus

Fonecta.fi on Suomen käytetyin palveluhakemisto ja valtakunnan suosituin verkkosivusto heti uutissivustojen jälkeen. Menestyksen taustalla on poikkeuksellinen tehokas kehityskulttuuri – kyky kehittää palvelua nopeasti.

Viimeisin suuri muutos Fonecta.fi:ssä on hakujen yhdistäminen. Aiemmin palvelussa oli omat haut palveluille, puhelinnumeroille, yrityksille ja henkilöille. Nyt kaikki haut toimivat yhden hakukentän kautta.

DevOps – hitaista päivityssykleistä jatkuvan parantamisen tielle

Goforen ja Fonectan yhteinen taival alkoi vuonna 2010 Proof-of-Concept-vaiheella, jonka jälkeen kehitystyö aloitettiin puhtaalta pöydältä täysin uusilla toimintatavoilla. Muutoksen vaikutukset edellisiin toimintatapoihin olivat valtavat. Nykyään Fonecta pystyy viemään uusia ominaisuuksia tuotantoon jatkuvalla syklillä. Esimerkiksi vuosien 2012–2016 aikana tiimi kehitti noin 50 erilaista verkkosovellusta tai -palvelua, jotka vietiin välittömästi tuotantoon.
Myös päivityksiä on pystytty ottamaan käyttöön katkottomasti ja palvelun saatavuus on huoltokatkoineenkin parempi kuin ennen. Vanhassa mallissa tuotantoon vientejä oli neljä kertaa vuodessa. Toimintatapojen muuttaminen pudotti myös kehityskustannukset puoleen.

Kehitystiimien jäseniltä on vaadittu rautaisen ammattitaidon lisäksi persoonan sopivuutta oma-aloitteisuutta vaativaan työtapaan.

Suosittelija:

Markkina digitalisoituu jatkuvasti, ja muutos on nopeaa, joten reagointi- ja muuntautumiskyky on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lauri Halkosaari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Fonecta
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Terhi Anttila, +358 40 702 0469, terhi.anttila@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Telekommunikaatio
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

DevOps

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia