Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päättyykö tilikautesi vuodenvaihteessa – nyt on tilinpäätöspalaverin aika

BloggausKun vuoden loppu häämöttää horisontissa, yritysten ja organisaatioiden on syytä ryhtyä tarkastelemaan oman taloudellisen tilanteensa nykytilaa ja valmistautumaan tulevan vuoden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tilinpäätöspalaveri on merkittävä tilaisuus, joka antaa mahdollisuuden koota yhteen yrityksen päättävät tahot, keskustella kuluneen vuoden saavutuksista ja painopisteistä sekä suunnitella tulevaa strategiaa. Tässä blogissa kerromme mitä asioita tilinpäätöspalaverissa tulisi ottaa huomioon.

1. Tuloslaskelman katsaus

Ensimmäisessä vaiheessa keskitymme tuloslaskelman tarkasteluun. Tärkeää on kiinnittää huomiota muun muassa selvitystilin purkamiseen ja mahdollisiin puuttuviin tositteisiin. Tämä vaihe auttaa varmistamaan, että kaikki tulot ja menot on kirjattu oikein. Lisäksi tulee arvioida poistojen sekä tilinpäätösjaksotusten vaikutus tulokseen ja yhtiön taloudelliseen asemaan.

2. Oman pääoman kehittymisen tarkastelu ja sen tärkeys

Oman pääoman kehitys on keskeinen indikaattori yrityksen vakaudesta ja kasvupotentiaalista. Tarkastelemme, miten yrityksen oma pääoma on kehittynyt ja mitä vaikutuksia tällä voi olla tulevaisuuden investointipäätöksiin. Tämä osuus auttaa hahmottamaan yrityksen taloudellista vahvuutta ja sen kykyä selviytyä mahdollisista haasteista.

3. Arviomme tulevasta tilinpäätöksestä

Kolmannessa vaiheessa arvioimme tulevaa tilinpäätöstä. Analysoimme ennusteita ja mahdollisia riskejä, jotka voivat vaikuttaa yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Tämä auttaa suunnittelemaan tulevan vuoden liiketoimintastrategiat realististen taloudellisten odotusten pohjalta.

4. Mahdolliset muut selvitystä vaativat asiat ja niiden vaikutukset tilinpäätökseen

Neljännessä vaiheessa käsittelemme mahdollisia muita selvitystä vaativia asioita. Näitä voivat olla esimerkiksi poikkeukselliset tapahtumat, jotka voivat vaikuttaa tilinpäätökseen. On tärkeää tunnistaa nämä tekijät ja arvioida niiden vaikutus yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

5. Lisäarvo asiantuntijamme tapaamisesta

Me Oscar Talousosastolla® haluamme korostaa tilinpäätöspalaverin merkitystä. Molemmat osapuolet ovat tietoisia tilinpäätösprosessin etenemisestä sekä aikatauluista. Päivitämme myös tilinpäätösmateriaalipyynnön, jotta tiedätte varautua ajoissa, mitkä dokumentit tarvitsemme tilinpäätöksen laatimiseksi.

Tilinpäätöspalaveri tarjoaa arvokasta tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä tulevasta liiketoiminnasta. Asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan teitä tässä prosessissa ja varmistamaan, että yrityksenne on vankalla taloudellisella pohjalla seuraavaan vuoteen siirryttäessä.

Ota yhteyttä, niin varmistetaan, että yrityksenne lähtee vahvana kohti uusia liiketoimintamahdollisuuksia vuoden vaihtuessa!

Oscar Talousosasto® tarjoaa kattavat talous- ja HR- ja palkkahallinnon palvelut Oscarin toiminnanohjausjärjestelmiä käyttäville asiakkaille.

Lisäksi tarjoamme palveluita Procountorissa. Tiimissämme on satojen vuosien kokemus alalta. Palveluksessasi ovat rautaiset asiantuntijamme. Huolehdimme siitä, että yrityksesi ajantasainen taloustieto sekä raportit ovat saatavilla helposti ja nopeasti. Tarvitsetpa sitten kirjanpitoa, palkanlaskentaa, reskontraa tai ammattitaitoista sparrausta, me teemme arjestasi selkeämpää ja kitkattomampaa.

Tutustu meihin  osoitteessa http://talousosasto.fi/

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Oscar Talousosasto
oscar liiketoiminta-alusta
Oscar Software
Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia