Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päästä asiakkaasi ääneen - toteuta kokemuksia-sivu

Bloggaus

Enää verkkosivuilla tai tarjouksissa ei riitä referenssilista toteutuksista. Tärkeämmäksi on noussut se kuinka palvelu toimii ja miten yhteistyö palveluntarjoajan kanssa onnistuu. Googlessa tämän huomaa siitä, että aika monen yrityksen perään hakukone ehdottaa hakusanaksi "kokemuksia".

Asiakas kertomassa omin sanoin on parasta mainosta mitä yritys voi saada. On tärkeää, että asiakkaan ääni kuuluu tekstissä tai videossa autenttisena. Etukäteen ei kannata suunnitella juttua liian pitkälle. Haastattelussa voi nousta esiin teemoja, jotka eivät tulleet itsellesi edes mieleen.

Paras paikka esitellä kokemuksia on yrityksen verkkosivu. Se on paikka, jonne palveluistasi kiinnostuneet asiakkaat todennäköisesti hakeutuvat. Verkkosivulta on helppo tehdä nostoja yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Muista tägätä somepostauksiin myös asiakkaasi, jotta saat julkaisuille laajempaa näkyvyyttä ja pyydä myös asiakastasi jakamaan juttu omissa kanavissaan.

Mikäli toteutat videon asiakkaasi kanssa, lataa alkuperäinen video Youtubeen, Facebookiin ja muihin yrityksesi sosiaalisen median kanaviin, joissa se vain on mahdollista. Facebookiin ladatut videot lähtevät toistumaan automaattisesti, muualta linkitettyä videota sen sijaan joutuu klikkaamaan, joka vähentää videon katselukertoja. Youtubesta video on helppo linkittää kotisivuillesi.

Esimerkki kokemuksia-sivusta

Koostimme verkkosivuillemme asiakkaidemme kokemuksia meiltä saamastaan palvelusta.
Tutustu sivuun osoitteessa www.sollertis.fi/kokemuksia ja toteuta oma kokemuksia-sivusi.

Pinterest
e-Sollertis Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili e-Sollertis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Media

Omat tagit

Sisältömarkkinointi
asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e-Sollertis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

e-Sollertis - Muita referenssejä

e-Sollertis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia