Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ovatko yrityksenne ohjelmistot vajaalla käytöllä osaamisen puutteen vuoksi?

BloggausKokemuksemme mukaan ohjelmistot ja järjestelmät ovat liian usein vajaalla käytöllä yrityksissä. Esimerkiksi Office 365 -ohjelmistopaketin työkalujen tuomat mahdollisuudet jäävät monissa organisaatioissa hyödyntämättä juurikin henkilöstön osaamisen puutteen vuoksi.

Tehoton ohjelmiston käyttö aiheuttaa piilokuluja

Yrityksissä onkin syytä ymmärtää, että ohjelmistojen vajavaiseen käyttöön liittyy piilokustannuksia. Jos ohjelmistot ja työkalut eivät ole henkilöstön aktiivisessa käytössä, tai niitä käytetään tehottomasti, se heijastuu myös työn laatuun ja voi näyttäytyä henkilötasolla esimerkiksi kiireen tuntuna. Lisäksi talouden näkökulmasta ohjelmistoinvestointien takaisinmaksuaika pitenee, sillä vajaalla käytöllä uudet ohjelmistot eivät tuokaan sitä liiketoimintahyötyä organisaatiolle, mitä ohjelmiston hankintavaiheessa ollaan laskettu.

Näin varmistat henkilöstön osaamisen kehittämisen ohjelmiston käyttöönottoprojektissa

  1. Liiketoimintajohto sitoutetaan ohjelmiston hankintaan. Samalla kartoitetaan, miten nykyisiä toimintatapoja ja -malleja kehitetään uuden ohjelmiston avulla.
  2. Rakennetaan loppukäyttäjälähtöinen koulutusputki, jolla varmistetaan ohjelmiston tehokas käyttö.
  3. Mahdollistetaan jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen esimerkiksi oppimisportaalin avulla.

Haluatko lisätietoja?

Rakennamme henkilöstön itsenäistä opiskelua tukevia ja personoituja oppimisportaaleja, jotka laadukkaan koulutusmateriaalin lisäksi tarjoavat mahdollisuuden osaamisen kehittymisen seuraamiseen ja kehittämiseen. Voimme datan pohjalta kehittää juuri teidän organisaatiolle ja henkilöstölle sopivinta materiaalia.

Oppimisportaalimme skaalautuvat Office -ohjelmistojen lisäksi myös muihin yritysten koulutustarpeisiin. Täten esimerkiksi perehdyttämiseen voidaan tuoda uusia ulottuvuuksia, kun perehdytysjakson jälkeen uusi työntekijä voi palata omaan tahtiin opittujen asioiden äärelle videomuotoisten oppimateriaalien pariin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, katsotaan kuinka voisimme auttaa juuri teidän organisaatiotanne parempien oppimistulosten saavuttamiseksi!

Lue aiheesta lisää klikkaamalla blogiimme

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia