Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oval Companylle kaikki tarvittava yhdeltä kumppanilta

Referenssi

Oval Company auttaa B2B-yrityksiä uusasiakashankinnassa ja myynnin koulutuksessa sekä hoitaa yritysten myyntiä ulkoistettuna palveluna. Oval Companyn kaikki toiminta perustuu laatuun ja systemaattiseen toimintaan. Tämän toteuttamiseen he tarvitsevat kokonaisvaltaisen ja laadukkaan kumppanin IT-asioissa.

Kaikki tarvittava helposti yhdeltä kumppanilta

 

Oval Companyn perustaja ja yrittäjä Lauri Kannas muistelee, kuinka he tilasivat vuonna 2012 ensimmäisiä koneita ja ohjelmistoja toimittajan kautta. Vuodesta 2017 lähtien yhteistyötä on tehty HS-Worksin kanssa. ”Alkuun teimme HS-Worksiltakin vain yksittäisiä ohjelmisto- ja laiteostoja, mutta ajan kuluessa yhteistyö on syventynyt systemaattisesti ja on hyvin kokonaisvaltaista."

Nykyään HS-Works toimittaa laitteet, ohjelmistot ja lisenssit sekä hoitaa niiden ylläpidon ja päivitykset. IT-kokonaisuuteen kuuluvat muutkin elementit kuten webhotelli, domain, nettiyhteys ja verkko tulevat HS Worksilta.

Kannas painottaa tietoturvan tärkeyttä ja miksi IT-asiat pitää olla luotettavan kumppanin hoidossa: ”Onhan noita tietoturvaohjelmia, mutta en minä tiedä niiden asentamisesta mitään. Haluamme, että meillä on paras mahdollinen tietoturva. Se ei ole meille vain tekninen asia, vaan osa riskienhallintaa ja laatua asiakkaillemme.

IT-asioihin panostaminen on investointi mielenrauhaan

 

Laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta IT-tuesta maksetaan kuukausittain vain käytön mukaan, mutta Kannas pitää panostusta enemmänkin investointina kuin kuluna: ”Näen IT-asioihin panostamisen investointina, en kuluna. Se on investointi siihen laatuun mitä haluamme omille asiakkaillemme tarjota, sekä liiketoimintamme jatkuvuudesta huolehtimiseen. Ja on se myös investointi omaan mielenrauhaan ja ajankäytön optimointiin”, toteaa Kannas.

 

Kaikki työntekijät tuntevat HS-Worksin

 

Oval Companyssa pyritään luoda työntekijöille matala kynnys ottaa yhteyttä IT-tukeen. Kaikki työntekijät tuntevat HS-Worksin ja heille on painotettu heti ottamaan yhteyttä HS-Worksiin ongelmatilanteissa. Mitä nopeammin ongelmat ratkeavat, sitä nopeammin työt jatkuvat. Näin tekee Kannas itsekin: ”Olen ihan noviisi ja peukalo keskellä kämmentä IT-asioissa, jos jotain tulee, niin soitan itsekin HS-Worksille.”

Enemmän kuin pelkkä kumppanuus

Kannas korostaa, että pelkkä kumppanuus ei heille riitä, pitää olla osaava, luotettava ja ennen kaikkea nopea reagoimaan: ”Teemme kaiken työmme koneiden ja laitteiden varassa, niiden pitää toimia optimaalisesti, muuten meillä ei projektit etene.

Hyvään kumppaniin voi luottaa myös silloin, kun tulee täysin uusia laitetarpeita. Esimerkin Kannas kertoo koronatilanteesta: ”Tarvitsimme kameran ja muita oheislaitteita etäkoulutusten pitämistä varten. Kysyin HS-Worksilta apua, kerroin tarpeemme ja hetken päästä sainkin selkeä ehdotuksen vaihtoehdoista. Päätös ja tilaus oli nopeasti tehty, eikä minun tarvinnut käyttää aikaa vertailuun.”

 

Kannas kertoo, että heillä on täysi luotto HS-Worksin asiantuntemukseen ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun: ”arvostan sitä, että he sparraavat, tekevät ehdotuksia ja jakavat omia kokemuksiaan.

Suosittelija:

"Pelkkä kumppanuus ei meille riitä, pitää olla osaava, luotettava ja ennen kaikkea nopea reagoimaan. Teemme kaiken työmme koneiden ja laitteiden varassa, niiden pitää toimia optimaalisesti, muuten meillä ei projektit etene."

Lauri Kannas, toimitusjohtaja, Oval Company Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oval Company

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia