Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Outotec Sentinel - valvontasovellus

ReferenssiOutotecin sulatusuunit yhä turvallisempia ja ekologisempia


Outotec sai uuden valvontasovelluksen rikasteiden ja metallien sulatusuunien jäähdytysjärjestelmään. Uuden ratkaisun ansiosta Outotecin asiakkaat saivat yhä turvallisemman jäähdytysjärjestelmän. Myös energian- ja vedenkäyttö vähenee, ja sulatusuunin kampanja-aika pitenee.


Valvonta on vesijäähdytetyissä sulatusuuneissa tärkeää, sillä yksi suurimpia riskejä prosessissa on sulavuoto ja pahimmassa tapauksessa aiheutuva höyryräjähdys. Kun Outotec kääntyi Cybercomin puoleen, alkoi uuden ja älykkään valvontasovelluksen suunnittelu. Sovelluksen tuli valvoa uunin jäähdytyselementtejä ja vesikiertojen tilaa. Sulatusuunien mahdolliset ongelmat tuli huomata yhä varhaisemmassa vaiheessa.

Ratkaisun nimi on Outotec Sentinel, ja siinä operaattorikäyttöliittymä kerää ja yhdistää uunin jäähdytysjärjestelmän valvonnassa tarvittavan mittaustiedon. Tieto esitetään sulatusuunin 3D-mallissa sekä graafeina operaattoreille.

Ratkaisua rakennettaessa oli tärkeää pysyä aikataulussa. Kiireinen projekti vaati hyvin kurinalaista projektihallintamenettelyä.

Monen hyödyn ratkaisu
Cybercomin tekemä Outotec Sentinel on rikasteiden ja metallien sulatusuuneihin erikseen myytävä valvomon operaattorikäyttöliittymä.

Ratkaisua tehtäessä aikataulu oli kriittinen ja hyvä määrittely projektin avainasia.

Kaikkia Outotecin teknologioita yhdistää se, että niiden avulla luonnonvarat saadaan hyödynnettyä tehokkaasti kestävimmällä mahdollisella tavalla. Outotec Sentinel tukee näitä Outotecin periaatteita.

Suosittelija:

Yhteistyö cybercomilaisten kanssa toimi koko projektin ajan, jopa kesälomalla löytyi asiantuntijoita käyttöönoton tukemiseen, sanoo Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja. Hän sanoo, että Sentinel toi muitakin tärkeitä asiakasetuja turvallisuuden parantamisen lisäksi, sillä se vähentää myös energian- ja vedenkäyttöä. Tämä vaikuttaa suoraan asiakkaidemme mahdollisuuksiin saavuttaa heidän asettamansa tavoitteet kestävälle kehitykselle, jotka ovat tärkeitä kilpailutekijöitä.

Mikael Jåfs, Outotecin Smelting-yksikön tuotekehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cybercom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Outotec
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tatu Hautala, Client Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Cybercom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
IoT

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cybercom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cybercom Finland - Muita referenssejä

Cybercom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia