Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ōura – hyvinvointisormus

Referenssi

Tietoa projektista

Startup-yrityksellä oli ajatus hyvinvointimarkkinat mullistavasta innovaatiosta. Oura-sormus tuottaa käyttäjänsä hyvinvoinnista tietoa, jonka avulla voi parantaa elämänlaatua. Hyvinvointiala on erittäin haasteellinen markkina, jolla menestyminen edellyttää huippulaatuista tuotetta ja palvelua.

Asiantuntijamme kehittivät asiakkaan kanssa Ouran Android- ja iOS-mobiilisovellukset, jotka synkronoidaan Bluetooth-yhteyden avulla sormuksen kanssa. Lisäksi autoimme Ouraa parantamaan kehitysprosessejaan.

Haaste

Oura-sormus oli jotain ennennäkemätöntä päälle puettavan teknologian saralla. Tuotteessa yhdistyvät laitekehityksen, radioteknologian, ohjelmistojen sekä terveydenhoidon osaaminen ja innovatiivinen näkemys. Koska yritys tähtäsi suoraan kansainvälisille markkinoille, laatu- ja aikatauluvaatimukset olivat poikkeuksellisen korkeat. Huippuosaaminen ja taitojen soveltaminen uudenlaisten haasteiden edessä olivat projektissa olennaisen tärkeitä.

Ratkaisu

Ouralla oli selkeä näkemys tuotteesta ja siihen liittyvästä sovelluksesta. Yritys tarvitsi maailmanluokan osaamista näkemyksensä toteuttamiseen, joten parhaat teknologiaosaajamme tarttuivat haasteeseen. Loimme asiakkaan kanssa sovelluksen, joka vastasi korkeisiin laatuvaatimuksiin ja mahdollisti tuotteen menestyksen. Varsinaisen sovelluskehityksen lisäksi autoimme asiakasta rakentamaan sujuvan tuotekehitysprosessin.

Suosittelija:

”Bitfactorin rooli tuotekehityskumppanina on ollut meille valtavan tärkeä. Bitfactorilla on kovan luokan osaamista ketterässä ohjelmistokehityksessä. Yhteistyömme on ollut erinomaisen sujuvaa ja he ovat tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja - eivät vain itse tuotteeseen, vaan myös siihen, miten start-up yrityksen nopeasti muuttuvia resurssitarpeita pystytään tyydyttämään.”

Petteri Lahtela (CEO)

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitfactor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oura Health Oy
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Heikkilä: +358 50 482 1558

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitfactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Hyvinvointi
Hyvinvointisovellukset
Wearables
oura

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Muita referenssejä

Bitfactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia