Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oulun yliopisto säästää asiantuntijoiden aikaa Invencon kehittämän ajanvarausjärjestelmän avulla

ReferenssiOulun yliopisto on kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, joka rakentaa tulevaisuuden uutta osaamista, hyvinvointia ja sivistystä tutkimuksen ja koulutuksen keinoin.
Vuonna 1958 perustettu, 13 500 opiskelijan ja 2800 työntekijän muodostama yhteisö on Suomen monitieteisimpiä ja suurimpia yliopistoja. Oulun yliopistoon kuuluu kahdeksan tiedekuntaa ja monia erikoistuneita tutkimusyksiköitä.

Oulun Yliopiston Lääketieteellisen tiedekunnan Väestötutkimuksen infrastruktuuri-yksikkö halusi tukea ja helpottaa asiantuntijoiden työtä, ja tähän tarkoitukseen päätettiin toteuttaa ajanvarauspalvelu ja sitä tukeva verkkosovellus.

Ajanvarauspalvelussa asiakas (tutkija, opiskelija) pääsee helposti nettisivun kautta varaamaan neuvonta- ja ohjausaikoja. Tehdystä ajanvarauksesta lähtee sähköpostiviesti sekä asiakkaalle että asiantuntijalle, joka sisältää kalenterikutsun ja mahdollisen tapaamista koskevan ohjeistusviestin. Kalenterissa on asiantuntijalle myös viikkonäkymä sekä asiakkaalle näkyvä ajanvaraussivu, jossa varattavissa olevat ajat näkyvät aihealueittain.

Invenco valikoitui toimittajaksi tarjouskilpailun perusteella. Invencon vahvuutena oli ratkaisun perustuminen omaan InControl Online -tuotealustaan ja sen helppoon räätälöitävyyteen.

Ensimmäisessä vaiheessa käytiin läpi nykyratkaisu, jonka jälkeen tehtiin iteraatioissa ensimmäisen vaiheen määrittely, suunnittelu ja toteuttaminen. Tämän jälkeen sovellusta ja ratkaisua on kehitetty edelleen iteratiivisesti toiminnallisuuksia lisäten.

“Yhteistyö Invencon kanssa sujui erinomaisesti projektin aikana. Ratkaisu on säästänyt asiantuntijoidemme aikaa ja he, kuten myös opiskelijamme ja tutkijamme, ovat ottaneet järjestelmän omakseen.”, toteaa Väestötutkimuksen infrastruktuurin ja Pohjois-Suomen syntymäkohortin tutkimusjohtaja Minna Ruddock.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme hyödyntämään InControl Online -tuotealustamme joustavuutta ratkaisun tekemisessä. Uskomme, että ratkaisu olisi hyödynnettävissä myös muissa yliopistoissa tai organisaatioissa”, kommentoi Invencon operatiivinen johtaja Esa Ronkainen.

Suosittelija:

Yhteistyö Invencon kanssa sujui erinomaisesti projektin aikana. Ratkaisu on säästänyt asiantuntijoidemme aikaa ja he, kuten myös opiskelijamme ja tutkijamme, ovat ottaneet järjestelmän omakseen.

Tutkimusjohtaja Minna Ruddock

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oulun yliopisto
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Esa Ronkainen, esa.ronkainen@invenco.fi, + 358 40 546 0465

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

ajanvarausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia