Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oulun Energia uudistaa laskutustaan - käyttöön Ropon laskun elinkaaripalvelu

ReferenssiOulun Energian noin 1,5 miljoonaa laskua siirtyvät Ropon laskun elinkaarimalliin maalis-huhtikuussa 2018. Energiakonsernin tavoitteena on vapauttaa resursseja suorittavasta työstä ydinliiketoimintaan ja panostaa mm. myynnilliseen asiakaspalveluun laskun elinkaaren hallintaan liittyvien tehtävien siirtyessä Ropon hoidettavaksi.

Oulun Energia on valinnut laskun elinkaaren hallinnan kumppaniksi Ropo Capitalin. Palvelusopimukseen sisältyy laskujen välitys, saatavien hallinta ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Oulun Sähkönmyynti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Lyyra kertoo, että ajatus kokonaisvaltaiseen laskun elinkaarimalliin siirtymisestä lähti halusta vastata toimialalla tapahtuviin muutoksiin.

– Energia-ala on murroksessa. Isoja asioita on käynnissä ja meidän on täytynyt firman sisällä miettiä omien resurssien käyttöä. Asiakkaiden odotukset muuttuvat, henkilökohtaisen palvelun merkitys korostuu ja samalla digitalisaatio tuo omat muuttujansa. Tämä kaikki asettaa uusia vaatimuksia sille, mitä meidän pitää energiayhtiönä tehdä, Lyyra kuvailee.

– Laskutusuudistus sai alkunsa näistä lähtökohdista. Haluamme varmistaa, että olemme jatkossakin kehityksen kärjessä, Lyyra jatkaa.

Sähköä ja kaukolämpöä ostaa noin 153 000 asiakasta ja laskuja Oulun Energia -konserni lähettää vuosittain noin 1,5 miljoonaa. Ropo Capital vastaa laskujen välityksen ja saatavien hallinnan kokonaisuudesta maalis-huhtikuusta lähtien.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oulun Energia

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus
saatavien hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia