Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oulun Energia – Raportointiympäristön stabilointi ja toimintavarmuuden takaaminen jatkuvan palvelun avulla

ReferenssiOulun Energia valitsi raportointiympäristönsä valvonta- ja hallintatehtävien sekä kehittämisen kumppaniksi Aureoliksen.

Raportointiympäristöä käytetään laajasti taloushallinnossa sekä johdossa mm. liiketoiminnan suunnittelun pohjana. Tilanne ennen Aureoliksen jatkuvan palvelun käyttöönottoa oli hankala. Osa raporteista ei toiminut, tai niihin ei voinut luottaa. Häiriötilanteissa ongelmia jouduttiin selvittelemään itse.

Myös ympäristön tilasta tehty selvitys vahvisti ongelmat. ”Raportointiympäristön tila oli sekava ja ympäristö epästabiili. Osa raporteista toimi väärin, ja osa oli kokonaan toteuttamatta”, kuvailee Oulun Energian raportointipalveluista vastaava palvelupäällikkö Maija-Kaisa Kuoppala.

Kumppani avuksi jatkuviin palveluihin

Aiemmin Oulun Energia vastasi itse valvonta- ja hallintatehtävistä, mikä sitoi resursseja ja olisi edellyttänyt jatkuvaa oman henkilöstön osaamisen kehittämistä. Aureolis kumppanina on Oulun Energian mukaan tuonut valtavasti helpotusta tähän. Raportointiympäristön tilanne on nyt paremmin hallinnassa, kun Aureoliksen valvonta huomaa mahdolliset häiriöt ennen loppukäyttäjiä sekä korjaa ne nopeasti.

”Raportointiympäristön tuki- ja ylläpito on jatkuvaa työtä ja sitoo merkittävästi resursseja, mikäli sen haluaa toteuttaa laadukkaasti. Asiantuntemuksen kehittäminen ja ylläpito Qlik Sensen osalta eivät ole työtä, jonka haluamme tehdä itse Oulun Energian tietohallinnossa. On hienoa, että Aureolis hoitaa nämä asiat.”, Maija-Kaisa summaa hyötyjä.

Oulun Energialla arvostetaan erityisesti kumppanin proaktiivisuutta. Monenlaisia asioita on meneillään samanaikaisesti, ja kumppanin tulee ottaa oma roolinsa ja kantaa vastuuta asioiden toteutumisesta sovitun mukaisesti”Aureoliksen kanssa yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja asiat ovat hoituneet joustavasti”, toteaa Maija-Kaisa Kuoppala.

Kun raportointiympäristö on nyt saatu stabiloitua ja toimimaan luotettavasti, voidaan suunnata katsetta kohti tulevaa ja raportoinnin jatkokehitystä.

Suosittelija:

Aureoliksen kanssa yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja asiat ovat hoituneet joustavasti.

Maija-Kaisa Kuoppala, palvelupäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Loihde Analytics Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oulun Energia
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Loihde Analytics kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Loihde Analytics kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Loihde Analytics - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Loihde Analytics - Muita referenssejä

Loihde Analytics - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia