Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ouka IoT-alustan asiantuntijapalveluiden puitejärjestely

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Oulun kaupunki

Tarjoukset 26.4.2019 klo 15.00 mennessä

Oulun Digi liikelaitos on arvioinut pilvipalveluteknologioita ja valinnut MS Azuren Oulun kaupungin Esineiden Internet (IoT) tiedon tallennus ja analytiikka-alustaksi (Alusta). 1) IoT-alustan (Alusta) asiantuntijapalvelut (Palvelu) sisältää mm. Azure (IoT)-palvelujen ylläpidon ja hallinnan, tietovarantojen suunnittelu, kehitys, testaus, koulutus (tietämyksen siirto) sekä ylläpito, hallinnan ja valvonnan suunnittelu/toteutus. Lisäksi Palveluun sisältyy laitehallinta (IoT-laitteiden meta-tietojen hallinta Alustalla). Palveluun sisältyy erityisesti Alustan tietovarannoissa olevan tiedon käytön ja hyödyntämisen mahdollistaminen, palveluiden ja prosessien määrittelyn sekä Alustan teknologioiden konsultoinnin ja koulutuksen (tietämyksen siirto) 2) Palvelun tavoitteena on mahdollistaa tuottavuuden parantuminen, kustannustehokkuus, lisätä palvelujen vaikuttavuutta sekä löytää tapoja, joilla Tilaaja voi tehostaa toimintaansa uusien teknologisten ratkaisujen avulla 3) Palvelun tavoitteena on varmistaa Alustan toimivuus sekä vaatimustenmukaisuus (esim. dataputki toimii tarkoituksenmukaisesti läpi Alustan palveluiden ja data on Asiakkaan käytettävissä ja hyödynnettävissä). Palvelulla halutaan varmistaa, että Alusta vastaa tarkoitustaan ja määrittelyään, Alusta on laadukas ja helposti konfiguroitava sekä laajennettavissa kustannustehokkaasti Asiakkaan tarpeiden mukaisesti, helposti ylläpidettävä, dokumentoitu, päivitettävä, tietoturvallinen sekä mahdollisimman suorituskykyinen sekä virhe- ja kuormitussietoinen. Alustan tulee käsitellä virhetilanteet hallitusti ja automatisoidusti sekä lähettää virhetilanteista tarkoituksenmukaisesti tietoa Tilaajan osoittamaan kohteeseen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia