logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Otto Brandtin tietohallinnossa teho ja kulutus oikeassa suhteessa

ReferenssiPerinteikäs perheyritys Otto Brandt on paljon muutakin kuin tunnettu Honda-maahantuoja. Monimuotoisen konsernin päivittäistä toimintaa ylläpitävästä tietotekniikasta vastaa Accountor ICT.

Kun Otto Brandt 1900 -luvun alussa perustettiin, ei ollut tietotekniikan tarjoamia mahdollisuuksia eikä verkottuneen maailman uhkia. Nyt tilanne on toinen: monimuotoinen liiketoiminta eri puolilla Suomea vaatii paljon IT-infrastruktuurilta ja järjestelmiltä.

”Kun veneitä valmistava TerhiTec liittyi konserniimme, yhdistimme IT-ympäristöt. Accountor ICT:n avulla keskitimme ulkoistuspalveluja, toteutimme haastavan projektin, hyödynsimme synergian ja saimme aikaan säästöjä”, Otto Brandtin tietohallintoa koordinoiva Petri Mattila luettelee.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen yhtiön palvelimia on virtualisoitu. Työasemia on pari sataa, ja oheislaitteita on joka lähtöön. ”Accountor ICT vastaa IT-infrastamme ja laitteistamme kokonaisvaltaisella tavalla”, Mattila toteaa.

Huomaamaton IT on toimiva IT


Accountor ICT:lle ulkoistettu tietohallinto tarkoittaa käytännössä tehokkaan ja turvallisen IT-ympäristön suunnittelua, kehittämistä, ylläpitoa ja teknistä tukea sekä laitteiden toimittamista.

”Accountor ICT:n hyvä hinta-laatu-suhde on varmistanut kriittisten bisnesprosessien katkeamattomuuden järkevillä kustannuksilla. Niin kauan kuin loppukäyttäjät eivät tietohallintoa edes huomaa, palvelut on hoidettu laadukkaasti. Mielestäni tässä on onnistuttu mainiosti”, Mattila korostaa.

Mattila arvostaa kumppaninsa osaamista. ”Lasken suuren arvon sille, että paikalle tulevalla asiantuntijalla on ajantasaista tietämystä sekä selkeä käsitys ongelmasta ja ratkaisusta – ja lisäksi kaveri tuntee ihmiset. Accountor ICT:llä näitä ihmisiä on useita. Toistaiseksi ei ole tullut esiin ongelmaa, johon ei olisi löytynyt lääkettä”, Mattila toteaa.

Viisitoista vuotta jatkunut kumppanuus kantaa jatkuvasti hedelmää. ”Olen yhteistyöhön hyvin tyytyväinen. Aika ajoin tiettyjen henkilöiden osaaminen on ollut suorastaan hämmästyttävää. Maailmanloppu on peruttu hetkessä, kun ammattimies on kertonut, miten tilanne hoidetaan”, Mattila summaa.Otto Brandt on harvinaislaatuinen suomalainen tarina – 1900-luvun alussa perustettu perheyritys on kasvanut neljän sukupolven aikana maahantuojaksi, valmistajaksi ja vähittäiskaupaksi, jonka tuotevalikoima sisältää moottoripyöriä, mönkijöitä, veneitä, perämoottoreita ja pienkoneita. Otto Brandt kuului 50-luvulla Euroopan ensimmäisiin Honda-moottoripyörien maahantuojiin.

Suosittelija:

”Accountor ICT:n hyvä hinta-laatu-suhde on varmistanut kriittisten bisnesprosessien katkeamattomuuden järkevillä kustannuksilla. Niin kauan kuin loppukäyttäjät eivät tietohallintoa edes huomaa, palvelut on hoidettu laadukkaasti. Mielestäni tässä on onnistuttu mainiosti”, Otto Brandtin tietohallintoa koordinoiva Petri Mattila korostaa. Mattila arvostaa kumppaninsa osaamista. ”Lasken suuren arvon sille, että paikalle tulevalla asiantuntijalla on ajantasaista tietämystä sekä selkeä käsitys ongelmasta ja ratkaisusta – ja lisäksi kaveri tuntee ihmiset. Accountor ICT:llä näitä ihmisiä on useita. Toistaiseksi ei ole tullut esiin ongelmaa, johon ei olisi löytynyt lääkettä”, Mattila toteaa. Viisitoista vuotta jatkunut kumppanuus kantaa jatkuvasti hedelmää. ”Olen yhteistyöhön hyvin tyytyväinen. Aika ajoin tiettyjen henkilöiden osaaminen on ollut suorastaan hämmästyttävää. Maailmanloppu on peruttu hetkessä, kun ammattimies on kertonut, miten tilanne hoidetaan”, Mattila summaa.

Petri Mattila, tietohallinto, Otto Brandt -konserni

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor ICT

Tiedot

Tilaaja: Otto Brandt -konserni
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT, jari.meri@accountorict.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor ICT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto

Omat tagit

it-infrastruktuuri
ulkoistaminen
palvelimet
virtualisointi
Työasemavirtualisointi
tietohallinnon ulkoistus
tietohallinnon ulkoistaminen
palvelimien virtualisointi

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Accountor ICT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor ICT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Accountor ICT - Muita referenssejä

Accountor ICT - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Accountor ICT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset
Ohjelmistoprojektien vaaranpaikat – kokenut ohjelmistokonsultti auttaa välttämään haasteita kehityshankkeissa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia