Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otimme askeleen eteenpäin Monitor toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta

Referenssi
"Otimme askeleen eteenpäin Monitor toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta"

El-Björn AB on rakennus- ja sähköalan yritys. El-Björn-nimen alla kehitetään, valmistetaan ja markkinoidaan kokonaisratkaisuja energianjakeluun sekä valaisimia ja ilmastointilaitteita olemassa oleviin asennuksiin. Yritys toimii ensisijaisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa. El-Björn on käyttänyt MONITOR toiminnanohjausjärjestelmää vuodesta 2006 lähtien.

Miksi valitsitte MONITOR toiminnanohjausjärjestelmän?

– Kun mietimme toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamista, käytimme riippumatonta konsulttia, joka teki perusteellisen selvityksen ja esitteli meille eri vaihtoehtoja, jotka soveltuisivat toimintaamme. Loppuvaiheessa vaihtoehdoista oli jäljellä MONITOR ja eräs toinen järjestelmä. Valitsimme MONITORin, sillä tunsimme, että siinä oli kaikki valmiina. Toisessa järjestelmässä meidän olisi pitänyt mukauttaa raportteja saadaksemme yrityksemme tarvitseman pohjan päätöksille. Siihen olisi mennyt monta kallista konsulttituntia. Tunsimme, että MONITOR tarjosi kaiken tarvittavan yrityksemme kasvuun pitkäksi aikaa eteenpäin, kertoo El-Björn AB:n IT-johtaja Conny Hansson.

Sujuiko käyttöönotto suunnitelmienne mukaisesti?

– Näin jälkikäteen olemme ymmärtäneet, että käyttöönotto sujui erittäin hyvin, sanoo Conny. Allekirjoitimme sopimuksen Monitorin kanssa maaliskuun lopussa 2006. Huhti- ja toukokuun aikana koulutimme henkilökuntamme järjestelmän käyttöön ja rekisteröimme perustiedot yhdessä Monitorin konsulttien kanssa. Kesäkuun 12. päivä otimme järjestelmän varsinaisesti käyttöön. Halusimme saada järjestelmän nopeasti toimintaan, joten paikan päällä oli monta Monitorin konsulttia käyttöönoton yhteydessä. Mitään ongelmia ei ilmaantunut, ja kaikki sujui hienosti ensimmäisestä päivästä lähtien. Siihen vaikutti varmasti myös se, että koko henkilökuntamme oli positiivisesti asennoitunut järjestelmän vaihtoon, lisää Conny.

”Valitsimme MONITORin, sillä tunsimme, että siinä oli kaikki valmiina.”

Miten käytätte MONITORia toiminnassanne?

– MONITORia on helppo käyttää. Järjestelmä on edistyksellinen, mutta samalla yksinkertainen. Siitä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot. Tuote- ja tilausleikepöytä on yksi esimerkki MONITORin sisältämästä pienestä, mutta kätevästä toiminnosta, sanoo Conny. Yrityksemme käyttää kaikkia MONITORin perustoimintoja sekä Sähköinen laskujen käsittely (SLK) -lisätoimintoa, jonka ansiosta meidän ei tarvitse käsitellä paperilaskuja ostolaskuja hyväksyttäessä, kirjattaessa jne. Agentti on toinen kätevä toiminto, jolla voimme automaattiajaa töitä yön aikana, jolloin järjestelmää ei tarvitse kuormittaa päiväsaikaan, lisää Conny.

"Nimenomaan materiaalinohjaus on yksi MONITORin valttikorteista."

– Otimme askeleen eteenpäin MONITOR toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta. Vanha toiminnanohjausjärjestelmämme ei enää riittänyt materiaalin- ja tuotannonohjauksen asettamiin tarpeisiin. Nimenomaan materiaalinohjaus on yksi MONITORin valttikorteista.

Miten yhteistyö Monitorin kanssa on sujunut?

– Monitorin konsulteilla ja myyjillä on kokemusta valmistavasta teollisuudesta, joten he ymmärtävät ongelmamme ja osaavat tarjota toimivia ratkaisuja. Monitorilta tulee säännöllisin ajoin konsultti meille neuvomaan, kuinka voimme hyödyntää toimintoja mahdollisimman tehokkaasti, kertoo Conny. Lopuksi hän antaa vielä vinkin: ottakaa yhteyttä MONITOR-konsulttiinne, kun uusi versio julkaistaan. Näin saatte entistä enemmän hyötyä MONITOR toiminnanohjausjärjestelmästä.

Conny Hansson

IT-johtaja

El-Björn AB

Suosittelija:

Otimme askeleen eteenpäin MONITOR toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta. Vanha toiminnanohjausjärjestelmämme ei enää riittänyt materiaalin- ja tuotannonohjauksen asettamiin tarpeisiin. Nimenomaan materiaalinohjaus on yksi MONITORin valttikorteista.

Conny Hansson, IT johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: El-Björn AB
Ajankohta: 2006
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Conny Hansson, IT johtaja

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Auditointi
Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
valmistava teollisuus Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia