Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ota moderni budjetointityökalu käyttöön Power BI:ssä – 3 tapaa, joilla K4 Analytics tehostaa liiketoiminnan suunnittelua

BloggausPower BI -käyttäjille vihdoin saatavilla kauan odotettu K4 Analytics -työkalu liiketoiminnan suunnitteluun. K4 Analytics on edistyksellinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon syöttämiseen, joka hyödyntää Power BI:n älykästä käyttöliittymää, dataa ja visualisointeja. Kun liiketoiminnan suunnittelu, raportointi ja analysointi tapahtuvat saumattomasti yhdessä ja samassa järjestelmässä, saat BI-ratkaisusta huomattavasti enemmän irti.

K4 Analytics on älykäs ratkaisu liiketoiminnan suunnitteluun, budjetointiin ja ennusteiden laadintaan. Se on palvellut jo vuosia Qlik- ja Tableau-käyttäjiä, mutta nyt se on tullut saataville myös Microsoft Power BI:lle. K4 Analytics integroituu myös muihin Microsoft-työvälineisiin, kuten Teamsiin ja SharePointiin.

Miten K4 Analytics tehostaa liiketoiminnan suunnittelua?

1. Yrityksesi budjetointiprosessi nopeutuu

Ottamalla K4 Analyticsin käyttöön Power BI -ympäristössä voit johtaa koko budjetointiprosessin kulkua äärimmäisen tehokkaasti. Budjetoinnissa hyödynnetään Power BI -ratkaisun älykästä käyttöliittymää, visualisointeja ja dataa sekä K4 Analyticsin moderneja suunnitteluominaisuuksia. Kaikkien toimintojen tekeminen samassa ympäristössä tehostaa budjetointia ja vähentää siten budjetointiin vaadittava aikaa ja työresurssien määrää.

Hyödyntämällä K4 Analyticsia Power BI:ssä kaikki yksiköt pääsevät osallistumaan budjetointiin. Jokainen yksikkö voi käyttää K4 Analyticsia omalle tiimille sopivien määritteiden laskemiseen ja ennustamiseen. Talous on tilikarttaa, tilejä, euroja ja kustannuspaikkoja. Myynnin budjetointi ja suunnittelu voi puolestaan olla esimerkiksi euroja, tuotteita, palveluita ja asiakkaita. K4 Analyticsia on helppo käyttää, eikä tiimien aika kulu työkalun käytön opetteluun.

2. Budjetin seuranta on aina ajan tasalla

K4 Analyticsin avulla budjetit, ennusteet ja toteumat ovat yhdessä ja samassa järjestelmässä ja ne saadaan saumattomasti keskustelemaan Power BI -raporttien kanssa. Muuttaessasi lukuja budjetissa, näet saman tien, mitä muutos tarkoittaa liikevaihdon kannalta. Budjetin toteuman seuranta sekä toteuman ja budjetin erojen analysointi on helppoa ja auttaa yritystäsi reagoimaan yllättäviinkin muutoksiin toimintaympäristössä. Mitä vaativampaa budjetointia tehdään, sitä monipuolisempia työvälineitä sen laatimiseen tarvitaan. Lue, miksi Excel ei riitä budjetointityökaluksi.

3. Luot kätevästi ennusteita liiketoiminnan tueksi

K4 Analytics yhdistää Power BI -ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden, jota voit hyödyntää lukuisilla eri tavoilla. Sen avulla laadit helposti esimerkiksi simulaatioanalyyseja – Voit syöttää analyysiin ennusteen ja simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Hyödyntämismahdollisuuksia on rajattomasti. Tiimisi voivat laskea helposti esimerkiksi, miten uusien työntekijöiden palkkaaminen tai projektimäärien kasvu vaikuttavat ennusteisiin. Yhtälailla voidaan simuloida vaikkapa, miten erilaiset hinnoitteluvaihtoehdot tai tuotteiden ja palveluiden menekki vaikuttavat tulokseen. Eri mahdollisuuksien vertailu auttaa päätöksenteossa ja toiminnan suuntaamisessa.

Yhteenveto K4 Analyticsin hyödyistä Power BI -ympäristössä:

  • Ratkaisussa hyödynnetään Power BI:n älykästä käyttöliittymää, visualisointeja ja dataa.
  • Power BI -raportit ja liiketoiminnan suunnittelu tehdään samassa järjestelmässä yhden kirjautumisen kautta. Raportit keskustelevat automaattisesti budjetoinnin kanssa, mikä vähentää valtavasti työmäärää. Järjestelmä on näin ollen helppo omistaa ja käyttää. 
  • Työkalu on dynaaminen ja täysin räätälöitävissä yrityksenne budjetointiprosessiin, eikä päinvastoin - Usein budjetointiprosessi joudutaan suunnittelemaan järjestelmän ehdoilla. 
  • K4 Analytics sopii hajautettuun budjetointiin ja kaikille yksiköille, kuten talous, myynti, tuotanto, logistiikka ja IT. Jokainen yksikkö voi laatia osuutensa budjetista yksikölleen sopivilla määritteillä ja työkalussa ne yhdistyvät selkeäksi kokonaisuudeksi. Se sopii myös kaikilla toimialoilla toimiville organisaatioille.
  • Työkalulla voi seurata ja hallinnoida budjettia kätevästi Microsoft-ympäristössä (mm. Power BI, Teams ja SharePoint). 

Lue lisää K4 Analytics -työkalun hyödyistä. Tutustu myös webinaaritallenteeseen Kohti parempaa ja helpompaa raportointia - 6 vinkkiä raportoinnin tehostamiseen.

Mistä liikkeelle K4 Analyticsin hankinnassa?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua yhdistämään K4 Analyticsin Power BI -ympäristöön!

Jaakko Niskanen

Account Manager

040 773 2637

jaakko.niskanen(at)pengon.fi

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Big Data

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Power BI
tietojohtaminen
Business Intelligence
K4 Analytics

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia