Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osmia verkkokauppa

ReferenssiOsmian vanha sivusto oli teknisesti vanhentunut ja he kokivat, että eivät sen kautta pysty luomaan haluttua ympäristöä tuotteille ja asiakkaalle ostaminen verkkokaupan kautta oli hankalaa. Myös sivuston ylläpito koettiin hankalaksi. Aikaisempi sivusto ja verkkokauppa oli toteutettu Konsepton toimesta Drupal -julkaisujärjestelmällä. Ongelmia oli myös sivuston hakukoneoptimoinnissa, sen näkyvyys oli heikkoa. Projektin tavoitteena oli kasvattaa yrityksen myyntiä verkkokaupan kautta, parantaa näkyvyyttä ja vahvistaa brändikuvaa.

Asiakkaan projektitavoitteiden mukaisesti lähdimme aluksi selvittämään mitä vaihtoehtoja verkkokaupan alustaksi olisi Drupalin ohella. Markkinoilla on useita verkkokauppa-alustoja, joilla kaikilla on hyvät ja huonot puolensa. Päädyimme suosittelemaan Osmialle sopivaksi alustaksi Shopifyta, joka on monipuolinen ja pätevä alusta perinteiselle verkkokaupalle sekä melko hyvin laajennettavissa lisäosien avulla. Kartoituksen tuloksena valmistui kattava monikymmensivuinen selvitys Shopify-verkkokaupan soveltuvuudesta asiakkaan tarpeisiin. Selvityksessä kävimme läpi mm. Shopifyn hallinnan, teemoitusta, monikielisyyttä, maksuvälittäjiä ja toimituspalveluja. 

Selvityksen pohjalta oli hyvä lähteä suunnittelemaan ja kehittämään Osmialle uutta Shopify-verkkokauppaa. Aloitimme työn suosittelemalla asiakkaalle muutamaa sopivaa Shopify-teemaa. Teemoitusvaiheessa kustomoimme ulkoasun sopivaksi Osmian brändiin. Sen jälkeen uuteen verkkokauppaan tuotiin tuotteet vanhalta Drupal-sivustolta. Kehitysvaiheessa otimme käyttöön asiakkaalle tärkeitä toimintoja kuten Checkout-maksupalvelun, Postin toimituspalvelun ja uutiskirjepalvelun. Lisäksi uuteen verkkokauppaan aloitettiin rakentamaan jälleenmyyjäportaalia, jonka avulla jälleenmyyjät voivat rekisteröityä ja tilata tuotteita jälleenmyyjähinnoilla. Kehitysvaiheen jälkeen kokonaisuus vielä testattiin tarkasti niin tilausprosessin kuin tilausten hallinnan osalta. 

Osmian uusi verkkokauppa julkaistiin loppuvuodesta 2019. Projektin lopputuloksena on moderni ja laadukas verkkokauppa, jonka avulla Osmia voi houkuttelevasti viestiä tuotteistaan ja ostaminen on kuluttajalle sujuvaa. Uusi mobiiliresponsiivinen verkkokauppa palvelee asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Myös sivuston näkyvyys hakukoneoptimoinnissa parantui, liikenne sivustolle kasvoi merkittävästi vanhaan verrattuna. Osmialla ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä. Uudesta sivustosta tuli sekä visuaalisesti että teknisesti toimiva ja houkutteleva, sivuston ylläpito on helppoa ja sujuvaa.

Kehitämme edelleen verkkokauppaa tiiviisti yhteistyössä Osmian kanssa. 

Suosittelija:

Konsepto on ollut joustava ja luotettava kumppani, joka perehtyi asiakkaan tarpeisiin ja etsi niihin sopivat ratkaisut. Yrityksestä löytyy asiantuntijuutta, ja jos oli asioita, mitä emme heti pystyneet ratkaisemaan, niihin haettiin ratkaisut. Konsepton hinnat ovat kilpailukykyiset, mikä on pienelle yritykselle tärkeää.

Anne Mäkijärvi, Myyntipäällikkö, Osmia Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Osmia Oy
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Javascript
Shopify

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia