Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscarin tuotannonsuunnitteluohjelmalla ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin toiveisiin ja vaatimuksiin

Referenssi

Suomen johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus koki tarvitsevansa tuotannonsuunnittelumuutoksiinsa lisää hallintaa.

Rudus Oy:n laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat olleet tunnetusti mukana siellä, missä vastuullista, pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä on rakennettu. Rudus työllistää suoraan noin 900 henkilöä, jonka lisäksi yrityksellä on aliurakoitsijoita saman verran. Ruduksen juuret ovat syvällä Suomen maaperässä ja sen historia ulottuu yli sadan vuoden päähän, 1800-luvun loppuun. Ruduksella on kunnallisteknisiä Suomen johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus koki tarvitsevansa tuotannonsuunnittelumuutoksiinsa lisää hallintaa. tuotteita valmistavia tehtaita viidellä paikkakunnalla: Lohjalla, Tampereella, Oulussa, Lappeenrannassa ja Kurikassa.

Entistä parempaa resurssien optimointia

Ruduksen menestyksekäs yhteistyö Oscarin kanssa alkoi jo vuonna 1995, kun myöhemmin Oscariin liiketoimintakaupalla yhdistetyn System Profes Oy:n toteuttama tarjouslaskentaohjelmisto otettiin ensi kertaa käyttöön. Tämän jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon, ja nykyään Ruduksella on käytössään eri toimialoillaan useita Oscarin tuotteita ja palveluita. Esimerkiksi tarjous- ja asiakashallintaohjelmisto Oscar Profin kaivonsuunnitteluohjelmaan Rudus ja Oscar ovat yhteistyössä kehittäneet uuden kokonaisuuden. Ruduksen tuoteryhmäjohtaja Mika Tulimaan mukaan uudella kaivojen tuotannonsuunnitteluohjelmalla voidaan optimoida kaivonvalmistuksen resursseja entistä paremmin. Ohjelma mahdollistaa valmistusprosessien tarkemman aikataulutuksen ja auttaa hallitsemaan muutoksia paremmin, johtuivat ne sitten lisätilauksista, yllättävistä aikataulumuutoksista tai työntekijöiden sairastumisista.
Kaivojen tuotantohaasteiden kimppuun

Rudus lähti mukaan kehitysprojektiin, sillä yritys tarvitsi kipeästi tuotantotyökalun, jolla olisi mahdollista hallita asiakkaiden muuttuvia toiveita ja vaatimuksia, jotka vaikuttavat suoraan tuotantoon. Mika Tulimaan mukaan tavanomainen tapaus on tilanne, jossa työmaa on antanut aikataulun sen tarvitsemien kaivojen toimitusjärjestykselle ja -aikataululle. Kun toimitusjärjestys sitten jostain syystä muuttuu ja asiakas haluaa aloittaa betoniputkilinjan rakentamisen eri paikasta kuin alun perin oli suunniteltu, aiheuttaa tämä haasteita kaivojen tuotantoon. Tulimaan mukaan Oscarin ohjelmisto aikatauluttaa kaivoille uuden valmistusjärjestyksen sekä jakaa resurssit siten, että valmistukseen ei jää tyhjäkäyntiä. Samalla ohjelmisto auttaa työnjohtoa muutosten tehokkaassa hallinnassa.

Kohti innovatiivista jatkokehitystä

Ruduksen tavoitteena on aloittaa pian uusi ERP-hanke, joka tarvitsee uusia integraatioita. Jatkokehittäminen juuri Oscarin kanssa on ollut selkeä ja helppo valinta. Tulimaan mukaan oscarilaiset ovat täsmällisiä ja ammattimaisia. – Oscar on kaikin puolin miellyttävä yhteistyökumppani, joka löytää ongelmaan kuin ongelmaan ratkaisun. Reagointi sekä kehitys- että tukiasioihin on ollut nopeaa koko pitkän yhteistyömme varrella. Olemme voineet aina luottaa siihen, että saamme Oscarilta tukea tarvittaessa. Se on ollut meille iso asia.

Suosittelija:

Oscar on kaikin puolin miellyttävä yhteistyökumppani, joka löytää ongelmaan kuin ongelmaan ratkaisun. Reagointi sekä kehitys- että tukiasioihin on ollut nopeaa koko pitkän yhteistyömme varrella. Olemme voineet aina luottaa siihen, että saamme Oscarilta tukea tarvittaessa. Se on ollut meille iso asia.

Mika Tulimaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rudus Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Dokumenttien hallinta
IoT
Käyttäjähallinta
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Kauppa
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

asiakaskokemus
asiakascaset
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
asiakaspalaute
B2B verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
digipalvelukumppani
digitaalinen laskujenhallinta
laajat järjestelmät
Laskutusjärjestelmät
liiketoimintaohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia