Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscarin referenssi: Lapetek Oy

ReferenssiTaloushallinnon ulkoistaminen kantanut hedelmääLapetek Oy on viime vuosina ulkoistanut kirjanpidon ottamalla käyttöön Oscar Talousosasto® -palvelun.

Lapetek on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja, liesikupuja, keittotasoja ja valaisimia. Yhteistyö Oscarin kanssa alkoi vuonna 2011.

Pääkäyttäjänä Tisma-yhteistyön alusta asti toiminut Lapetekin toimitusjohtaja Peter Hallilla kertoo, etteivät omistajanvaihdokset näkyneet millään tavoin käytännön tasolla. Yhteistyö Oscarin kanssa jatkui kehitysprojekteilla, ja nykyinen Lapetekilla käytössä oleva versio onkin yksi laajimmista Oscarin tarjoamista palvelukokonaisuuksista. Ennen Tisman siirtymistä Oscarille Lapetekin verkkokauppa, kotisivut ja intra olivat jo kaikki sidottuina Tismaan. Viime vuonna alustaan sisäänrakennettiin myös matkalaskujen käsittely ja CRM. Lisäksi Oscar Tisma on otettu käyttöön myös konsernin uusissa yrityksissä.


Softa ei saa hallita työpäivää


Hallila korostaa, että asiat ovat silloin hyvin, kun softa ei hallitse päivää vaan, päivä hallitsee päivää. Oscarin ERP-ratkaisun myötä mikään liiketoiminnan kannalta kriittinen toiminto ei ole Hallilan mukaan jäänyt tekemättä. Perusasiat ovat aina toimineet, eikä mikään ole pysäyttänyt firman toimintaa, tarkentaa Hallila. Käyttäjät ovat oppineet luottamaan siihen, että ohjelmisto toimii taustalla. Kaikki nakuttaa eteenpäin, vaikka aina ei tietäisikään, että sellainen softa on olemassa. Se on hyvä merkki, naurahtaa Hallila.


Kehitystarpeet muilla kuin ERP:in osa-alueilla

Lapetekin kehitystarpeet ja uusimmat käyttöönotetut toiminnot eivät liity niinkään Tismaan. Oscar-yhteistyön kannalta suurin muutos viime vuosina onkin ollut se, kun Lapetek siirsi reilu vuosi sitten taloushallintonsa Oscar Talousosasto® -palveluun.


Kilpailutimme palveluntarjoajan ja Oscar osoittautui meille parhaaksi vaihtoehdoksi, kertoo Hallila. Yhteistyö on kantanut hedelmää ja haluan kiittää erityisesti Oscar Talousosasto® -palvelun yhteyshenkilöitämme, jotka huolehtivat asioista aivan äärimmäisen hyvin, sekä asenteeltaan että pätevyydeltään,
jatkaa Hallila.

Monipuolinen ja helposti hallittava palvelualusta

Meillä on siinä mielessä hyvä tilanne, että kaikki ne Oscarin palikat, mitä tarvitsemme, ovat jo käytössä, eikä niissä ole laajentamisen varaa. Toki käytännön tasolla asiat etenevät aina niin nopeasti, että ohjelmistojen ja palvelukokonaisuuden kehitykselle tulevaisuudessa on varmasti tarvetta, päättää Hallila.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lapetek Oy
Ajankohta: 2011 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia