logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oscarilta avaimet tehokkuuteen

Referenssi

Huipputarkkuutta vaativien osakomponenttien ja -kokonaisuuksien sopimustoimittaja  Joensuun CNC-Machining on vuonna 2007 perustettu joensuulainen yritys. Joensuun CNC-Machining Oy valitsi Oscarin kilpailuttamisen jälkeen parhaana vaihtoehtona.

Paras jatkoon

Joensuun CNC-Machining Oy kartoitti markkinoilta useita eri vaihtoehtoja, joista valittiin neljä lähempään tarkasteluun. Demojen ja esittelyiden jälkeen joukko karsittiin puoleen ja finalisteista valittiin paras eli Oscar Software.

Joensuun CNC-Machining Oy:n ja Oscar Softwaren yhteinen taival alkoi huhtikuussa 2014. Yrityksellä on käytössään muun muassa myynti- ja ostotilausjärjestelmät, myynti- ja ostoreskontrat, laskutus ja kirjanpito, pankki-integraatio sekä tuotannonohjaus ja tiedonkeruu. Koko tuotannon käytössä Oscar oli syyskuussa 2014. Oscar integroitiin lisäksi Nestix-järjestelmään.

- Loppupäätelmien jälkeen Oscarin valteiksi nousi erityisesti mahdollisuus kustomoitavuuteen, ratkaisuiden laajuus ja kokonaisvaltainen toiminnallisuus, luettelee laatu- ja kehityspäällikkö Juuso Herranen.

Erityiskiitos projektiosaamiselle

Käyttöönotto meni suunnitelmien mukaisesti. Alkuperäiseen suunnitelmaan nähden aikataulu ja budjetti venyivät hieman, mutta suurimmalta osin se johtui projektin edetessä havaituista yrityksen toiminnan kehitystarpeista ja niiden toteuttamisesta.

- Kaikin puolin olen tyytyväinen käyttöönoton yhteydessä saatuun koulutukseen, tukeen ja projektin onnistumiseen yleensä. Erityiskiitos projektiosaamiselle, joka piti kokonaisuuden asete- tuissa tavoitteissa, kertoo Juuso Herranen.

Liiketoiminta helpottui

- Kun ymmärtää järjestelmän käyttölogiikan ja moninaiset käyttötapausvaihtoehdot, niin järjestelmä on looginen käyttää ja ohjaa toimintaa sopivan kaavamaisesti, Juuso Herranen kuvailee.

Oscar on helpottanut yrityksen liiketoimintaa siten, että Oscar on mahdollistanut toiminnan tehostamisen ja säästöjen synnyn muun muassa sähköisellä työjonolla, joka antaa tuotannonsuunnitteluun joustavuutta sekä säästää työntekijöiden aikaa tuotannossa. Lisäksi tilausten käsittely on CNC-Machining Oy:llä selkiytynyt merkittävästi sekä helpottanut rajapintaliittymän kautta tilausten käsittelyn kuormittavuutta. Myös toimitusten ja laskutuksen selkeys on vähentänyt turhaa selvitystyötä.

- Oscar on antanut meille avaimet tehostaa tuotantoamme, varmistaa tilaus-toimitusketjun aukottomuuden sekä selkeyttänyt ostotoiminnan, päättää Juuso Herranen.

Suosittelija:

Oscar on helpottanut yrityksen liiketoimintaa siten, että Oscar on mahdollistanut toiminnan tehostamisen ja säästöjen synnyn muun muassa sähköisellä työjonolla, joka antaa tuotannonsuunnitteluun joustavuutta sekä säästää työntekijöiden aikaa tuotannossa. Lisäksi tilausten käsittely on CNC-Machining Oy:llä selkiytynyt merkittävästi sekä helpottanut rajapintaliittymän kautta tilausten käsittelyn kuormittavuutta. Myös toimitusten ja laskutuksen selkeys on vähentänyt turhaa selvitystyötä. - Oscar on antanut meille avaimet tehostaa tuotantoamme, varmistaa tilaus-toimitusketjun aukottomuuden sekä selkeyttänyt ostotoiminnan.

Juuso Herranen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Joensuun CNC-Machining Oy
Ajankohta: 2014

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia