Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oscar Softwaren referenssi: Samsung Service

ReferenssiSamsung Service lähti kehittämään toimintaansa sekä päämiehelleen että asiakkailleen Oscarin palveluiden kautta.


Samsung Service (Nordic EASC Oy) on Samsungin brändihuolto, joka tarjoaa maanlaajuisia huoltopalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Yhtiö huoltaa Samsung-asiantuntijana kaiken matkapuhelimista, televisioista, infonäytöistä ja kotiteattereista kodinkoneisiin. Samsung Servicelle huolto ei ole pelkästään korjaamista vaan siihen kuuluu tärkeänä osana kommunikaatio asiakkaiden kanssa. Yhtiön tavoitteena onkin, että kaikki asiakkaat ovat aina tyytyväisiä palveluun.

Joustavat integraatiot ratkaisivat

Yhteistyö Oscarin kanssa alkoi Samsung Servicen tarpeesta lähteä kehittämään palveluitaan sekä päämiehelle että asiakkaille. Samsung Servicellä aikaisemmin käytössä ollut järjestelmä ei enää taipunut kaikkiin niihin integraatioihin, joita yhtiön toiminnan kehittäminen edellytti. Samsung Servicen toimitusjohtaja Tomi Viro kertoo, että Oscarin tarjoama ERP oli erittäin joustava ja soveltui heidän tarpeisiinsa todella hyvin. Päädyimme Oscariin sen muokattavuuden takia. Tämä oli meille toiminnan tehostamisen kannalta erittäin tärkeää. Oscarin toimivat ja joustavat integraatiot sekä päämiehelle että asiakkaille helpottavat ja tehostavat meidän toimintaamme todella paljon, kuvailee Viro.

Huoltokokemusta tukeva palvelualusta

Samsung Servicellä on tällä hetkellä käytössään Oscar Service, jota hyödynnetään päivittäisessä huoltotyössä. Ohjelmaan kirjataan kaikki huoltotyöt ja takuulaskutukset. Valmistajalla on yhteys järjestelmään, mikä mahdollistaa tuen kautta tulleiden huoltotöiden kirjaamisen suoraan ohjelmaan. Oscar ratkaisun avulla hallitaan myös varastoa, asiakkuuksia ja laskutuksia. Lisäksi käytössä on selainpohjainen etäkirjausportaali, jonka avulla alihankkijat ympäri Suomen pystyvät kirjaamaan töitä järjestelmään näppärästi esimerkiksi tabletilla.

Meillä on koko ajan uusia projekteja sekä parannuksia Oscarin kanssa kehitteillä, kertoo Viro. Haluamme luoda mahdollisimman hyvän ja toimivan järjestelmän niin meille kuin meidän asiakkaillemme. Meille tärkeää on parhaan mahdollisen huoltokokemuksen tarjoaminen. Yhdistämällä Oscarin järjestelmän ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun pystymme jatkuvasti parantamaan huoltoprosessia ja sitä kautta myös huoltokokemusta, päättää Viro.

Tehokas, joustava, toimiva

Näillä sanoin Viro kuvailee Oscaria. Parasta yhteistyössämme ovat tehokas toiminta, nopea muutoksien toteutus sekä jatkuva kommunikointi. Toimin Oscarin suuntaan pääkäyttäjänä ja olen heihin jatkuvasti yhteydessä palvelua kehitettäessä sekä uusissa projekteissa, jatkaa Viro.

Viro kuvailee, että yhteistyö Oscarin kanssa on tiivistynyt kehitysprojektien kautta vuosien varrella. Tiiviin yhteistyön myötä homma pyörii entistä tehokkaammin ja ongelmakohdat saadaan ratkottua hyvin nopeaa. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että päädyimme Oscariin, kiteyttää Viro.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Samsung Service (Nordic EASC Oy)

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus

Omat tagit

Huoltoliiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia