Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscar Softwaren ”Lupa Kasvaa” -kampanja ylitti odotukset: Digitalisaatio kiinnostaa vaikeina aikoina

BloggausOscar Software, johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, on saavuttanut ”Lupa Kasvaa” -kampanjallaan valtavan suosion ja ylittänyt asetetut tavoitteet. Kampanjassa etsittiin pk-yrityksiä, jotka saavat toimintaa tehostavan liiketoiminta-alustan käyttöönoton maksutta. Tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan kasvua ja kannattavuutta, ja vastaus kampanjaan oli erittäin positiivinen. kohti digitalisaatiota lahjoittamalla kahdelle yritykselle toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton.

Markku Virtanen, Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja, iloitsi hakemusten ylittävän kaikki odotukset: ”Valtava suosio osoittaa yritysten ja organisaatioiden vahvan kiinnostuksen digitalisaation mahdollisuuksiin, vaikka nykyinen ajanjakso on ollut haasteellinen.”

Kesäkuussa alkanut kampanja tarjoaa teollisuuden ja tukkukaupan yrityksille kattavan liiketoiminta-alustan, joka yhdistää toiminnanohjauksen ja verkkoliiketoiminnan saumattomaksi digitaaliseksi näkymäksi.

Oscar Liiketoiminta-alusta: digitaalisen kasvun moottori

Oscarin liiketoiminta-alusta on moderni web-sovelluksilla toimiva järjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksen toiminnasta joka hetki. Se yhdistää toiminnanohjauksen (ERP) ja verkkoliiketoiminnan yhteen näkymään, johon voidaan integroida myös kolmannen osapuolen järjestelmiä. Kampanjalla Oscar Software haluaa tukea suomalaisia pk-yrityksiä ja näyttää, kuinka moderni digialusta voi tuoda konkreettista hyötyä.

Kasvun innostamaa kiinnostusta

”Olemme erittäin innoissamme nähdessämme, kuinka kehityshaluisia suomalaiset yritykset ovat ja kuinka valmiita ne vaikuttavat olevan digitalisaation murrokseen jo nyt”, kommentoi Markku Virtanen. ”Vaikka elämme haasteellisia aikoja, yrityksissä on halua mennä eteenpäin. Suomalaiset yritykset ymmärtävät digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Olemme saaneet hakemuksia niin kasvuyrityksiltä, isoilta yrityksiltä kuin niiltä, jotka etsivät parempia vaihtoehtoja nykyisille järjestelmilleen ja kaipaavat yhden luukun periaatetta.”

Tulevaisuuden askel

Oscar Software on aloittanut haastatteluprosessin hakijoiden kanssa, ja valinnat kampanjaan osallistuville yrityksille tehdään syksyn aikana. Kampanjaan valitut yritykset saavat mahdollisuuden hyödyntää Oscarin liiketoiminta-alustaa, joka tukee kasvua, tehostaa toimintaa ja mahdollistaa digitalisaation hyödyntämisen.

Lisätietoja Oscarin tarjoamista liiketoimintaratkaisuista löytyy osoitteesta https://www.oscar.fi/ratkaisut/liiketoiminta-alusta/.

Lisätietoja:

Markku Virtanen

Toimitusjohtaja

Oscar Software Oy

Puhelin: 050 3102 798

Sähköposti: markku.virtanen@oscar.fi

Linkit: 

www.oscar.fi/lupa-kasvaa

www.oscar.fi 

https://www.linkedin.com/company/oscar-software-oy

https://www.facebook.com/oscarsoftware

https://www.instagram.com/oscarsoftware

https://www.youtube.com/user/OscarSoftware

https://twitter.com/oscarsoftware

Lisätietoja yrityksestä: 

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.  

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnonverkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen palveluita. Noin 700 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut).  

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 150 henkilöä. 

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Kauppa
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

oscar liiketoiminta-alusta
Oscar T5
oscar verkkoliiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia