Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Osallistumispyyntö, kilpailullinen neuvottelumenettely; Jätteiden ja sivuvirtojen tietoalusta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Ympäristöministeriö

Osallistumishakemukset 13.08.2018 klo 16.00 mennessä

Ympäristöministeriö (jäljempänä "tilaaja" tai "hankintayksikkö") pyytää ehdokkaita lähettämään osallistumishakemuksen hankintailmoituksen ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteena on valtakunnallinen jätteiden ja sivuvirtojen digitaalinen tietoalusta, jossa voi ilmoittaa ja etsiä tarjolla olevia ja tarvittavia jätteitä, tuotannon sivuvirtoja sekä näille tarjottavia palveluja. Tavoitteena on luoda työkalu helpottamaan materiaalien hyödyntämistä ja osoittamaan läpinäkyvästi mahdollinen palvelutarjonnan puute. Hankintamenettelynä on hankintalain mukainen 36–37 §:n mukainen kilpailullinen neuvottelumenettely ratkaisun kehittämiseen ja toteutukseen. Osallistumishakemuksensa jättäneiden joukosta valitaan ehdokkaat neuvotteluihin ja antamaan neuvottelujen pohjalta tarjouksensa. Tarjoajat valitaan hankintailmoituksessa esitettyjen vaatimusten perusteella.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia