Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osaajia, joihin voi luottaa

ReferenssiTwoday on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen asiakaskuntana ovat pääosin suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori ja erityisosaamiseen kuuluvat mm. palvelumuotoilu, räätälöidyt IT-ratkaisut, digitaaliset palvelut ja tiedolla johtaminen.

___

Twoday on tuottanut tämän artikkelin Joonas Korganin haastattelun pohjalta.

Aito kumppanuus takaa menestyksen

Viemme läpi suuren määrän asiakasprojekteja vuodessa, ja valtaosan näistä hoidamme yli 400 oman ammattilaisemme voimin. Osassa projekteja hyödynnämme kuitenkin laajaa kumppaniverkostoamme, jolloin kriittisiksi tekijöiksi nousevat oikeiden kumppanien löytäminen, sekä kaikille osapuolille tuloksellisen yhteistyömallin rakentaminen. Teemme yhteistyötä monien IT-alan toimijoiden kanssa, niin pienten kuin suurempienkin. Joidenkin kumppanien kanssa olemme tehneet töitä jo vuosien ajan useissa eri projekteissa, mutta etsimme jatkuvasti myös uusia nousevia yrityksiä joiden kanssa voimme auttaa asiakkaitamme.

Yksi näistä tuoreemmista kumppaneista on turkulainen IT-alan kasvuyritys Identio. Olimme aloittaneet merkittävän projektin suuren julkishallinnon toimijan kanssa, kun eteen tuli tarve saada vielä lisää osaajia mukaan. Tähän tarpeeseen tekijät löytyivät vielä alkutaipaleellaan olevalta Identiolta.

Twodayn kumppanisuhteista ja -verkostosta vastaava Karo Koskinen sekä Idention toimitusjohtaja Joonas Korgan pääsivät helposti yhteisymmärrykseen molempia osapuolia, sekä ennen kaikkea asiakasta hyödyttävästä yhteistyöstä. Tuosta hetkestä lähtien Identio on toiminut kumppaninamme.

“Idention nuoret yrittäjät tarttuvat mahdollisuuksiin ihailtavalla tarmolla. Konsultointityöt he ovat hoitaneet sitoutuneesti sekä hienolla asenteella, ja heidän kanssaan on kaikin puolin ilo tehdä yhteistyötä”

Avoimuudella parempaa yhteistyötä

Idention rooli projektissa on ollut suunnitella ja kehittää uusia ominaisuuksia, sekä toimia konsulttina ja ohjelmistokehittäjänä. Projektin edetessä heidän roolinsa on pysynyt samankaltaisena, mutta vastuu on lisääntynyt. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen työhön ja sen tuloksiin, mikä on seurausta siitä että löydämme projekteihin oikeat ja osaavimmat tekijät, ja että he tekevät työnsä erinomaisesti. “Idention nuoret yrittäjät tarttuvat mahdollisuuksiin ihailtavalla tarmolla. Konsultointityöt he ovat hoitaneet sitoutuneesti sekä hienolla asenteella, ja heidän kanssaan on kaikin puolin ilo tehdä yhteistyötä”, kertoo Karo Koskinen.

Idention Joonas Korganin mukaan yhteistyö on ollut aina todella sujuvaa, tarvittava tieto on saatu helposti ja kaikkiin asioihin on reagoitu Twodayn puolelta erittäin nopeasti.

"Karon on saanut aina tarvittaessa kiinni, ja toiminta on ollut todella avointa. Meihin luotetaan, meitä kunnioitetaan ja meille annetaan vastuuta. Meitä on kohdeltu kuin oltaisiin Twodaylla töissä, eikä “vain” alihankkijoina. Tätä tunnetta on hankala kuvailla, mutta se on erittäin hieno tunne”, Joonas sanoo.

Mahdollisimman avoin toiminta on Karon mukaan avain toimivaan yhteistyöhön ja parhaaseen mahdolliseen tulokseen kaikille osapuolille – meille, kumppaneillemme sekä asiakkaillemme.

Luottamus ratkaisee

Joonas nostaa erikseen esille kasvuyrityksen kannalta todella tärkeäksi sen, että laskut on maksettu aina ajallaan ja kumppaniin on voinut luottaa täysin. Tämä on tuonut heidän toimintaansa vakautta sekä huolettomuutta, ja mahdollistanut Idention kasvun. Hän arvioi kumppanuuden kanssamme olleen ratkaiseva tekijä sen osalta, että he ovat voineet kasvaa vain vuodessa merkittäväksi IT-alan toimijaksi Turun seudulla. Joonaksen sanoin: “He antoivat pienelle yritykselle mahdollisuuden, mikä on ollut sanoinkuvaamattoman iso juttu.”

Jos pitäisi kuvailla yhdellä sanalla Twodayta kumppanina, se olisi helppoa: luotettava”, Joonas toteaa.

Joonaksen mukaan he ovat saaneet yhteistyöstä paljon hyödyllisiä oppeja suurissa projekteissa toimimisen, myynnin, markkinoinnin sekä monen muun osalta. Lisäksi Joonas kertoo heidän saaneen Karo Koskiselta paljon arvokkaita ja konkreettisia neuvoja mm. yrityksen kasvattamiseen sekä rekrytointeihin liittyen. “Heillä on oikea asenne yrittäjyyteen, ja he toimivat pitkäjänteisesti sekä tulevaisuuteen investoiden. Tästä johtuen Identiota on ollut mukavaa sparrata myös yrityksen kehittämisessä”, sanoo Karo.

"Mielestäni useampien ihmisten pitäisi tietää, kuinka hyvä kumppani Twoday on. Jos kaikilla olisi samanlainen kumppani niin uskon, että moni muukin yritys menestyisi nopeammin markkinoilla”, päättää Joonas puheensa.

Suosittelija:

“Idention nuoret yrittäjät tarttuvat mahdollisuuksiin ihailtavalla tarmolla. Konsultointityöt he ovat hoitaneet sitoutuneesti sekä hienolla asenteella, ja heidän kanssaan on kaikin puolin ilo tehdä yhteistyötä”

Karo Koskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Identio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Twoday
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Korgan

Lisätietoja

Yritysprofiili Identio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

ohjelmistosuunnittelu
fullstack
Ketterä kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Identio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Identio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Identio - Muita referenssejä

Identio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia