Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Orivesi.fi - Ylellistä väljyyttä

ReferenssiOrivesi on aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä, liikuttavan lähellä Tamperetta. Asukkaita kaupungissa on reilut 9000.

− Hienoa on nähdä kuukausien työn lopputulos, iloitsee projektista vastannut kaupungin tiedottaja Jenni Koponen. − Työn määrä yllätti. Sivustomme rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka ei ollut kaupungin väelle kovin tuttu. Työtä vaati myös uudenlaisen ajattelutavan oppiminen: pois virkakielestä ja organisaatioajattelusta kohti selkeää ja asiakkaalle ymmärrettävää ilmaisua.

Tavoitteena asiakaslähtöisyys

Uutta verkkosivustoa työstäneen työryhmän tavoitteena oli erityisesti vaihtaa sivuston näkökulma organisaatiosta asiakkaaseen.

− Työpajoissa yhdessä verkkosivutoimittajan kanssa pohdimme, millaisia kohderyhmiä sivustollamme on ja mitä asioita ihmiset hakevat. Päädyimme kolmeen pääkohderyhmään: asukkaat, matkailijat ja yrittäjät, Koponen kuvaa.

Uusien nettisivujen tarkoituksena ei ole kuvata kaupungin palvelukeskuksia ja niiden toimintaa, vaan palvella erilaisia asiakasryhmiä ja auttaa heitä löytämään vastauksia kysymyksiinsä. Verkkosivuilla on tärkeä merkitys myös viestinnän ja markkinoinnin kannalta.

− Uudet sivut noudattelevat kaupungin graafista ilmettä. Etusivun ensimmäiseksi pääkuvaksi valitsin Jani Taipaleen ottaman upean kuvan, joka mielestäni kuvaa mainiosti Oriveden sloganeita: ylellistä väljyyttä ja oivallista olotilaa. Kuvalla ja koko sivustolla haluamme myös viestiä, että Orivesi on hyvä paikka lapsiperheiden asumiseen, kertoo Koponen.

Sivusto toimii myös kaupungin tonttien ja palvelujen esittelynä ja markkinointikanavana. Koko sivustolle haettiin modernia ja raikasta ilmettä laadukkaiden kuvien, toimivan navigaation ja helposti lähestyttävän tekstisisällön avulla.

Uutena blogit sekä sivuston systemaattinen kehittäminen

Ihan uutta sisältöä ovat sivuilla julkaistavat blogikirjoitukset. Blogeja pitävät jatkossa ainakin kaupunginhallituksen ja nuorisovaltuuston jäsenet, kaupungin elinvoimayksikön työntekijät sekä Opiskele ja liiku Orivedellä -hankkeen vetäjä.

Uusi sivusto on julkaistu, mutta työ ja kehitys jatkuvat. Tarkoitus on, että sivuston analytiikkaa ja saatuja palautteita seurataan jatkossa tiiviisti ja sisältöjä kehitetään niiden pohjalta.

Koponen kiittelee Poutapilveä toivotunlaisesta lopputuloksesta ja erityisesti kaupungin verkkosivutiimiä, joka ahkeroi usean kuukauden ajan uusien sisältöjen kanssa.

− Kaupungin sisäinen yhteistyö toimi hienosti ja saimme porukalla projektin maaliin asti tavoiteaikataulussa.

Suosittelija:

Jenni Koponen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy

Tiedot

Tilaaja: Oriveden kaupunki
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia