Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Optomed luottaa Innokkaan vahvaan laatu- ja regulaatioasiantuntemukseen

ReferenssiVuonna 2005 perustettu suomalainen terveysteknologia-alan yritys Optomedi on erikoistunut silmänpohjan kuvantamisen laiteratkaisuihin. Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy erilaisia digitaalisen kuvantamisen teknologioihin pohjautuvia kannettavia kameroita, joiden avulla on mahdollista kuvata verkkokalvon ja silmän etuosaa. Yrityksen päätuote on nimeltään Smartscope® PRO, joka koostuu kannettavasta ja langattomasta kamerasta sekä kahdesta vaihdettavasta optiikasta, joita käytetään silmänpohjan ja silmän etuosan erilaisten sairauksien seulontaan ja diagnosointiin. Laitteessa on erittäin laadukas optiikka, ja se täyttää kansainvälisen ISO 10940 –funduskamerastandardin.

Optomed päätyi valitsemaan Innokas Medicalin yhteistyökumppanikseen laatukonsultointia varten. Innokas Medical auttaa Optomediä tehostamaan heidän sisäisiä prosessejaan. Käytännössä Innokkaan laatutiimi on seurannut ja analysoinnut yrityksen prosesseja eri direktiivien ja standardivaatimusten täyttymisen näkökulmasta, sekä kouluttanut Optomedin henkilökuntaa FDA-vaatimuksiin liittyen.

”Innokkaan kanssa käynnistetyn yhteistyön kautta haluamme varmistaa, että viranomaisten alalle asettamat regulatiiviset vaatimukset on huomioitu Optomedin sisäisissä prosesseissa. Innokkaan laatutiimi on esimerkiksi katselmoinut Optomedin prosesseja ja toimintaa sekä nimennyt selkeitä kehityskohteita, joita olemme yhdessä lähteneet viemään käytäntöön. Lisäksi olemme saaneet erittäin asiantuntevaa FDA-koulutusta, jonka myötä henkilökuntamme ymmärrys FDA-vaatimuksista on kasvanut ja konkretisoitunut. Konsultoinnin kautta taloomme kehittynyttä tietotaitoa halutaan laajentaa Optomedin eri tiimeissä edelleen, minkä vuoksi FDA-koulutuksia jatketaan Innokkaan laatutiimin kanssa myös tulevaisuudessa”, Optomedin laatupäällikkö Jyri Leskelä kertoo.

Leskelä kokee Innokkaan erinomaisena kumppanina alan yrityksille ja painottaa erityisesti Innokkaan vahvaa laatu- ja viranomaisvaatimuksiin liittyvää asiantuntemusta. Hän hehkuttaa Optomedin ja Innokkaan välistä yhteistyötä. Leskelän mukaan kaikki on sujunut erinomaisesti, minkä vuoksi hän näkee yhteistyön yritysten välillä jatkuvan myös tulevaisuudessa.

”Innokkaan laatutiimin tietotaito sekä pitkäaikainen kokemus lääkintälaitteiden suunnitteluprojekteista, tuotannosta sekä regulatiivisista vaatimuksista on kattavaa, minkä vuoksi he pystyvät konkreettisin neuvoin auttamaan asiakasta laatu- ja viranomaisasioissa. Yhteistyömme Innokkaan kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja mielekästä, ja sitä tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa”, Leskelä päättää.

Suosittelija:

Innokkaan kanssa käynnistetyn yhteistyön kautta haluamme varmistaa, että viranomaisten alalle asettamat regulatiiviset vaatimukset on huomioitu Optomedin sisäisissä prosesseissa.

Jyri Leskelä Director, Quality and Regulatory, Optomed

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innokas logo

Tiedot

Tilaaja: Optomedi

Lisätietoja

Yritysprofiili Innokas kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Innokas kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innokas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Innokas - Muita referenssejä

Innokas - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia